TINTIN

Started by Lord Vader89, September 17, 2010, 12:28:51 AM

Previous topic - Next topic

Ljuba XO

U redu, drugar. Nisam znao.

Lord Vader89

Sideshow Bob

Ко је радио колор? Бонели?
''If everything seems under control, you're just not going fast enough.''

Lord Vader89

neki lik iz Studio Herge i Kastermana

ovo bi bio pravi trenutak da Darkwood (mada ja tipujem na Makondo) objavi integral Tintina i Sovjeta, taman za Sajam [sign-good]

ness1602

Makondo u formatu Malog Nema , 2u1
CIA niggers

Ljuba XO

Pozdravikus!

Koliko je meni poznato IPS Media je do sada objavila dve knjige Tintinovih avantura. Da li su nastavili sa novim brojevima, i ako nisu, da li neko zna hoće li biti nešto od toga?

panda

Quote from: Sekta on August 20, 2015, 02:59:48 PM
Панда, како си укоричио ове Забавникове Тинтинове? Једна, двије кнјиге? Може ли која сличица? Фетиш су ми укоричени стрипови. ;D

Ostao sam ti duzan fotke:

http://www.darkwoodprodavnica.rs/forum/index.php?topic=1416.msg503962#msg503962

Snake Plissken

Quote from: Ljuba XO on September 24, 2016, 09:59:36 PM
Pozdravikus!

Koliko je meni poznato IPS Media je do sada objavila dve knjige Tintinovih avantura. Da li su nastavili sa novim brojevima, i ako nisu, da li neko zna hoće li biti nešto od toga?

Mozes da uzmes zdravo za gotovo da nece biti nista od toga. Pitanje je da li ce i Algoritam ikad zavrsiti svog Tintina, a oni su krenuli kudikamo ozbiljnije.

Ljuba XO

Quote from: Snake Plissken on November 17, 2016, 05:17:08 PM
Mozes da uzmes zdravo za gotovo da nece biti nista od toga. Pitanje je da li ce i Algoritam ikad zavrsiti svog Tintina, a oni su krenuli kudikamo ozbiljnije.

Tuga što je tako. Odličan strip, bre. Ccccc.......
(Tuga kao takva, što napisa neko od forumaša)

chile

Quote from: Snake Plissken on November 17, 2016, 05:17:08 PM
Algoritam se sprda jos od kad je odlucio da bude reporter iz Zagreba
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"

Sideshow Bob

Quote from: chile on November 17, 2016, 06:38:25 PM
Algoritam se sprda jos od kad je odlucio da bude reporter iz Zagreba

[laugh2]

То је једини стрип који сам вратио због садржаја и заменио за нешто друго.  ;D

Snake Plissken

Meni to nije smetalo. Okej izdanje, format je bio podnosljiv. Stao sam na svega dva integrala jer mi ponestade love, Algoritmu je ponestalo posle 6 izgleda.

Ako bih bio siguran da ce zavrsiti, nastavio bih s kupovinom, ali nesto mi se cini da to nece biti slucaj.

Na kraju ce me naterati da jurim engleska izdanja ili molim Boga da neki domaci izdavac (od koga ocekujem profesionalan odnos) jednom izda Tintina.

Sideshow Bob

Само за Снејка, молим домаћег издавача Тинтина, да главни лик буде ''репортер из Панчева'', а ако неко овде поново изда Астерикса, да не буде галско село, него ''шумадијско село''!!!

Lord Vader89

xexexexex, da vidis kad se pojavi neki pokvareni trgovac s bradom, pa zaista uradi tako nesto

chile

Quote from: Sideshow Bob on November 17, 2016, 06:57:26 PM
Само за Снејка, молим домаћег издавача Тинтина, да главни лик буде ''репортер из Панчева'', а ако неко овде поново изда Астерикса, да не буде галско село, него ''шумадијско село''!!!
Da Klecoviks bude preveden kao pravedni
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"