TINTIN

Started by Lord Vader89, September 17, 2010, 12:28:51 AM

Previous topic - Next topic

Lord Vader89

broj1

Verovatno ste svi vec culi da krece Tintin ponovo ali ajde ipak..

TINTIN od izdavaca Najkula,pojedinacni albumi, A4

Nakon sto smo u Srbiji dobili Valijanta, Asteriksa i Bluberija (projekti od nacionalnog znacaja) u koliko toliko dostojnim izdanjima dosao je red da dobijemo jos jedan pravi klasik - TINTIN.

Posto ce izdanje biti na latinici (nek me izdavac ispravi ako gresim) izdanje moze biti intresantno i u sirem regionu.

Podsetimo Najkula je znana po kvalitetu svojih izdanja i ozbiljnosti pa ima nade da ovo bude sprovedeno kako treba.

Najkula
Posted - 22/08/2023

Plan je sledeći...

Za beogradski sajam knjiga 2023 spremamo

TINTIN: SLOMLJENO UVO

Tintin je jedan od tih naslova na kom sada radimo punom parom i daćemo sve od sebe da uleti u "voz" za Sajam.

Najkula
Posted - 22/05/2023

Originally posted by AleksandarN
Hocete li objaviti prve albume Tintina?
Koje ce biti ritam objavljivanja Tintina?
-----------------------------

Hoćemo. Krećemo od epizode SLOMLJENO UVO, ali vratićemo se kasnije i na prve albume.
Plan je 3-4 albuma godišnje.

Najkula
Posted - 22/05/2023

Originally posted by kasper
Hoce li tintin da ide u opremi kao i nada iznad svega?
-----------------------------

Ne. Ići će samo u HC varijanti, format A4.

VLADA96

Quote from: broj1 on September 15, 2023, 09:42:43 AM

Posto ce izdanje biti na latinici (nek me izdavac ispravi ako gresim) izdanje moze biti intresantno i u sirem regionu.

Штета што Бугари неће моћи да читају  :'(

borg

Ček, stvarno su se odlučili za latinicu?!

Ko li im je onda ciljna publika?

Resistance is futile.

ness1602

I ja sam ocekivao da ce biti cirilica,mislim da je to jedino logicno.
CIA niggers

broj1

Nek Najkula sto pre upadne i razresi da li ide na cirilici ili latinici - nisam nesto siguran sada odakle mi ideja da ide na latinici

ali pretpostavljam da najkulasi imaju pune ruke sa pripremama novih izdanja sada

Nije mi prob ako bi islo na cirilici ali radje vidim da ide na latinici zbog nekih drugih u kuci

kad smo kod tintina nabavih danas
ovo cudo , cb "originalna verzija" ove price.. pomalo iracionalna odluka ali ne moze sve uvek biti dobro promisljeno :)
Format: 225 x 300 mm, hc, 120 stranica.

ness1602

Hoces da kazes u originalnu je na latinici ?
CIA niggers

Riđobradi

Tintin će verovatno da izađe na klinastom pismu jer smo mi narod najstariji, pa zbog tradicije, a verovatno i na Vukovoj ćirilici, koje je novije i savršenije pismo od latinske abecede pa jebeš onda tradiciju jer ipak su inovacije u pitanju pa moramo i u njima da budemo prvi, a možda će deo tiraža biti odštampan i na slavenoserbskom, ali isključivo da ga Šokci razumeju, mada kad bolje razmislim esperanto mu dođe najbolja opcija na kraju!

Nije izdavačima lako.
тыпе оф материал

ness1602

NE vidim sta imaju izdavaci sa time.
CIA niggers

chile

Jaoj brojadin se vratio
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"

VLADA96

Quote from: borg on September 16, 2023, 07:51:42 PMČek, stvarno su se odlučili za latinicu?!

Ko li im je onda ciljna publika?

Па ако је тако онда се зна: бивша Југа. Само ми криво што се ствари не називају правим именом, него све оно: Баалкааан, регионууу и слично.

Деспот

Ја имам Дарквудова два, читао сам сину.
Најкулине узимам само ако буду на ћирилици.

broj1

Tako je Despote a mi drugi uzivamo u bilokakvom Tintinu :)

ness1602

Da,meni je isto zao sto ne ide na cirlici ko Najkule,ali je osim toga dobro izdanje.
CIA niggers