Formula 1

Started by zzzzzz, October 14, 2010, 02:00:55 PM

Previous topic - Next topic

zzzzzz

Verovatno i ovde ima ljubitelja najbrzeg cirkusa na svetu,sezona se blizi kraju,novi sampion?ekipa?novosti iz sveta F1 i tako to...
moj favorit Mark Veber
sebican,bahat,malouman po svetu pravi rusvaj grdan,sotona tvrdi da je human i da je andjeo milosrdan

WOOLF

Navijao sam nekada za Schumachera,ali ovaj povratak mu je slab.Nisam nešto puno pratio ove sezone,ali sam ostao uz Ferrari,  Alonsa i Masse.
Woolfcomics

Ignus

Ferrari...tko god se našao počašćen sjediti za volanom!

Elesar

Posle Senine smrti, gotovo da vise i ne pratim.
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Tex Willer

Quote from: zzzzzz on October 14, 2010, 02:00:55 PM
Verovatno i ovde ima ljubitelja najbrzeg cirkusa na svetu,sezona se blizi kraju,novi sampion?ekipa?novosti iz sveta F1 i tako to...
moj favorit Mark Veber

Obozavam F1, zbog obaveza nesto slabije pratim u poslednje vreme.
Od Mike Hakinena ne navijam.
Ajmo vise tog Džudasa !!!

zzzzzz

medju prvim trkama koje sam gledao je bila ona u Imoli kada je poginuo Sena,kasnije je isla emisija o njemu na 3k,i od tada pratim F1,od uvek sam navijao za Meklaren,Dejmon Hill,pa Mika Hakinen,pa Kimi Raikonen,bilo je pravo uzivanje pratiti duele ovih vozaca sa Sumaherom.sada je F1 dosta tehnicki dosta uznapredovala,jos i Berni kenja sa svakojakim promenama svake sezone,tako da je izgubila draz kakav je imala pre desetak godina bar po meni al i dalje aktivno pratim.sad mi je Red Bull favorit mada se iz nedeljne trke vidi da posustaju i da im nedostaje iskustva u bitnim momentima,al ja i dalje navijam za njh.Mark Veber sampion.Sledeca trka Brazil uvek donosi dosta iznenadjenja videcemo
sebican,bahat,malouman po svetu pravi rusvaj grdan,sotona tvrdi da je human i da je andjeo milosrdan

Tex Willer

Quote from: zzzzzz on October 28, 2010, 11:49:24 AM
medju prvim trkama koje sam gledao je bila ona u Imoli kada je poginuo Sena,kasnije je isla emisija o njemu na 3k,i od tada pratim F1,od uvek sam navijao za Meklaren,Dejmon Hill,pa Mika Hakinen,pa Kimi Raikonen,bilo je pravo uzivanje pratiti duele ovih vozaca sa Sumaherom.sada je F1 dosta tehnicki dosta uznapredovala,jos i Berni kenja sa svakojakim promenama svake sezone,tako da je izgubila draz kakav je imala pre desetak godina bar po meni al i dalje aktivno pratim.sad mi je Red Bull favorit mada se iz nedeljne trke vidi da posustaju i da im nedostaje iskustva u bitnim momentima,al ja i dalje navijam za njh.Mark Veber sampion.Sledeca trka Brazil uvek donosi dosta iznenadjenja videcemo

I ja nikad nisam navijao za Ferari, ali me Svaba kupio time koliki je fanatik i sto hoce da obori sve rekorde. To vec nema veze sa parama, vec sa pobednickim mentalitetom a to je za svako postovanje [hail2]

WOOLF

Woolfcomics

zzzzzz

To stoji da je veliki fanatik,ali mogu reci da neposredno pratim gotovo celu njegovu karijeru jos od Benetona,u to vreme nije nesto posebno dolazio do izrazaja,dominirali su Alan Prost,Dejmon Hill,Frencen...steta sto je Prost negde u to vreme bio na zalasku karijere inace bi Sumi dugo bio u njegovoj senci.sto se tice sporta svaka cast Sumaheru ali kao covek je katastrofa,i mozda zbog toga ga nikad nisam posebno cenio

WOOLF

Vettel - 256
Alonso - 252
Webber - 242
Znači Vettel prvak sveta , zasluženo može se reći,mada sam navijao za Ferarrija i Alonsa.Alonso prokockao šansu danas samo sedmi.U ukupnom plasmanu drugi.Nije loše ,sledeće godine ,će biti bolje. [big-bravo2]
Woolfcomics

zzzzzz

meni zao za Vebera ovo je za njega bilo sad ili nikad sve u svemu mislim da je Fetel zasluzio titulu  [big-bravo]  deset pol pozicija,pet podeda odustajanja uglavnom iz tehnickih razloga.zao mi Alonsa ali mislim da on jos uvek nije reko zadnju rec

Tex Willer

Quote from: zzzzzz on November 14, 2010, 07:27:25 PM
meni zao za Vebera ovo je za njega bilo sad ili nikad sve u svemu mislim da je Fetel zasluzio titulu  [big-bravo]  deset pol pozicija,pet podeda odustajanja uglavnom iz tehnickih razloga.zao mi Alonsa ali mislim da on jos uvek nije reko zadnju rec

Sasvim zasluzeno [sign-agree]

LakiLoveComics

Veliki sam ljubitelj Formule 1.Navijam za Felipea Massu.A ovaj Vettel mi se vise smucio stvarno.Svaku trku pobedjuje,ali videcemo sta ce biti veceras u Texasu.

LakiLoveComics

Evo je pocela i nova sezona i u Maleziji Vettel pobedio  >:(.Nadam se da ce Massa i Ferrari uraditi vise od prosle sezone.

Elesar

Koliko ludi morate biti da bi...

http://www.youtube.com/watch?v=FoF_PZjacSo&feature=youtu.be

Refleksi na nivou vojnog pilota
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?