Mikijev zabavnik, prvi talas (1974 - 1994.)

Started by Lord Vader89, August 24, 2011, 06:51:32 PM

Previous topic - Next topic

Lord Vader89

Ovde pricamo o najvecoj domacoj ediciji sa WD stripovima, pored Mikijevog almanaha :)
Diskutujemo, slazemo popis, itd....

A SAM POPIS, u drugoj temi! ;)

Shoot! :)

dejan borca

mikijev zabavnik izlazio je od 1974,tacnije prvi broj 14.10.1974

Lord Vader89

ok
vidis, kad si pomenuo 1967. kao prekretnicu, ostao mi je utisak da je tada nastupio Miikijev zabavnik :)
idem samo da ispravim i na drugim mestima gde sam napisao godine

Elesar

Dobre su berbe bile tih '70-ih... '74-te MZ, '75-te ja... Eh...  [tongue3] [sign-good] [sign-admin] [sign-beer]
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Lord Vader89

ajmo bez egoistickih ispada, imas kaVanu za to  [::] :D

Lord Vader89

nice work, dejane! [bravo2]

videcu da kad stignem da to malo pretumbam uz dodavanje autora i ako evt. jos nesto fali
naravno, ako ima jos neko ko je zaludan i zainteresovan, do be our guest [love2]

Lord Vader89

jos jednom moram da pohvalim i da se zahvalim dejanu na trudu, 25 brojeva Mikijevog zabavnika je zavedeno  [bravo2] [hail2]

dejan borca

Quote from: Lord Vader89 on August 30, 2011, 11:09:43 PM
jos jednom moram da pohvalim i da se zahvalim dejanu na trudu, 25 brojeva Mikijevog zabavnika je zavedeno  [bravo2] [hail2]

hvala,to je samo mali pocetak,sad kad smo krenuli idemo do kraja

Lord Vader89

evo ovako, malo smo sad krenuli sa uredjivanjem popisa ovog zabavnika, scenaristi, crtaci, inducks code....

sredih malo prvih pet, ostao mi je jos jedan, to cu da ubacim ASAP

nego, dejane, mozes li da samo proveris koja od ovih prica: http://coa.inducks.org/issue.php?c=us/WDC%20118 je "Paja: Sve po starom" iz MZ #4 ?

sto se tice ovih jednostranih prica, koje nemaju naslov, sifru, itd....da ih ostavimo za sada samo u spisku takve kakve su, pa da jednom prilikom uzivo uzmemo i procesljamo inducks ili druge izvore, i nadjemo podatke za date table? ;) da se ovako putem neta ne cimamo i ne rasipamo energiju uzalud, bolje da se fokusiramo na ovo sto nam je poznato :)

vidim da je Paul Murry dosta zastupljen i u Mikijevim zabavnicima, a i u prvih par Disney showa, tako da se razmisljam da otvorim jednu temu posvecenu njemu u skorijoj buducnosti :)

dejan borca

Quote from: Lord Vader89 on September 03, 2011, 01:50:31 PM
nego, dejane, mozes li da samo proveris koja od ovih prica: http://coa.inducks.org/issue.php?c=us/WDC%20118 je "Paja: Sve po starom
moja je greska,umesto wdc118p24,treba da stoji DD118p24

Lord Vader89

jedna od ovih prica: http://coa.inducks.org/issue.php?c=us/DD%20%20118 ?

i, reci mi, jel OK ovaj nacin na koji sam uredio popis?
mislim, jel nije nezgrapan, nepregledan, stagod....? :)

dejan borca

jeste u tom broju,code W DD 118-04

popis je odlican,videcu kasnije sta mogu jos naci iz prvih 5 brojeva sto fali

Lord Vader89

very good
nastavljamo kasnije, sad me neke obaveze more :D

Lord Vader89

dejan borca