Filmovi o severno-americkim Indijancima

Started by Sakem Okiboki, October 10, 2010, 05:03:09 PM

Previous topic - Next topic

Amemiya

Sakem Okiboki

FREEDOM FOR NATIVE AMERICANS!
REPUBLIC OF LAKOTAH!!!

Red Cloud

Crveni brate, saljem ti prevod uskoro, izvini sto se oteglo, ali ja sam brz ko kornjaca  [grin2]

Ne brini nisam zaboravio, uskoro saljem...
Dok zivim klicacu njemu, volim te PARTIZANE!!!

Sakem Okiboki

Quote from: Red Cloud on October 22, 2010, 11:31:21 AM
Crveni brate, saljem ti prevod uskoro, izvini sto se oteglo, ali ja sam brz ko kornjaca  [grin2]

Ne brini nisam zaboravio, uskoro saljem...
Ok nije problem,ja samo da te podsetim. :)
REPUBLIC OF LAKOTAH!!!

WOOLF

Pogledao sam prvi deo serije Into the West i oduševljen sam .  [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2]
Woolfcomics

Sakem Okiboki

Quote from: WOOLFb on October 22, 2010, 08:39:18 PM
Pogledao sam prvi deo serije Into the West i oduševljen sam .  [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2]
[juznapruga2]

Jel ti je sad  [bitenails2]
REPUBLIC OF LAKOTAH!!!

WOOLF

Jeste.Skupilo mi se posla ,ali čim to odradim nastavljam.
Woolfcomics

Sakem Okiboki

REPUBLIC OF LAKOTAH!!!

WOOLF

Ni ovo nisam gledao .Moraću da ga skinem. [sign-good]
Woolfcomics

WOOLF

Uspeo sam sinoć da odgledam i drugi deo Into the West.Pravo da ti kažem prvi deo mi se više sviđao,ali je još uvek odličan.I verujem da će tu biti još odličnih delova. [big-bravo] [big-bravo] [big-bravo]
Woolfcomics

Sakem Okiboki

Quote from: WOOLFb on October 25, 2010, 10:07:58 PM
Uspeo sam sinoć da odgledam i drugi deo Into the West.Pravo da ti kažem prvi deo mi se više sviđao,ali je još uvek odličan.I verujem da će tu biti još odličnih delova. [big-bravo] [big-bravo] [big-bravo]
Meni je onako kao celina dobar,ne secam se sad po delovima.Ali definitivno odlicna serija koja pokazuje zivot i razvitak zapada sa jedne i krah indijanaca sa druge strane u samo 30 godina.A jako je dobro sto je to prikazano iz oba ugla,pa zivoti i zivotne price koje se preplicu.Ma super serija.
REPUBLIC OF LAKOTAH!!!

WOOLF

Da jedva čekam da ga odgledam celog da bih imao punu sliku.Ali i dosad mi je oooodličan! [hail2] [hail2] [hail2]
Woolfcomics

Amemiya

WOOLF

Malopre odgledao treći deo ITW.Mogu da kažem samo: [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2]
Woolfcomics

WOOLF

Gotovo.Odgledao sam svih šest dela Into the West.Nemam reči samo, [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2]
Woolfcomics