Pitanja i komentari o sajtu

Started by Grujah, September 11, 2010, 12:54:20 AM

Previous topic - Next topic

broj1

opet invazija
odakle dolaze, sta hoce?
ajmo forumski detektivi..
Najviše prisutnih korisnika danas: 469

VLADA96

Ljuba XO

Mnogo lepa vest! Početak nove školske Darkvudske godine!

Ljuba XO

Što šovinist i nacist? Otkud to?

Nejaki

zix

SPQRoma

Срећно свима који славе.

Nejaki

tomas.hokenberi

Posle 3 pokušaja reseta lozinke i poruke tipa "invalid code" konačno ponovo na forumu.

Nejaki

Quote from: tomas.hokenberi on September 03, 2023, 08:45:55 AMPosle 3 pokušaja reseta lozinke i poruke tipa "invalid code" konačno ponovo na forumu.

imas li slicice dnevnik zagor ??

Zlix

Eto i mene! Hvala Nakeru na savetu kako da resetujem profil.  O0

nikia

Za moderatore
Verzija za mobilne telefone ne prikazuje datum i vreme poslednjeg posta što otežava pregled. Moram da uđem na svaku temu da bih video ima li šta novo. Naravno da sam nakon par puta odustao i ne otvaram više DW na telefonu. Ako može da se to ispravi.
Zaboravio da se potpiše.

Zlix

Ne moraš da otvaraš svaku temu. Gore levo klikneš na svoj avatar, pa Unread posts. Zatim, ispod Recent Unread Topics desno ima dugme User actions. Tu odaberi All unread topics. Nakon toga ispred svake teme imaš ikonicu New koja te vodi na prvi nepročitani post i sve naredne.

nikia

I dalje je to loše i nepregledno. Pre je bilo i na kompu i na telefonu isto. Tako treba i sada da bude. stripovi.com su svuda isti oduvek.
Zaboravio da se potpiše.

ness1602

Stripovi.com nije radio nikakav upgrade 20 godina. Opet sa druge strane da kazem,ja sam samo admin ovde, ne odrzavam forum kao takav.
CIA niggers