Pitanja i komentari o sajtu

Started by Grujah, September 11, 2010, 12:54:20 AM

Previous topic - Next topic

Lord Vader89

pre je bilo na kompu i na telefonu isto, ali (ako se dobro secam, ispravi me ako gresim) morao si da zumiras da bi citao, isto kao sto radis i sa stripovi.com, nije se interfejs adaptirao, pa je i to imalo svoje levels of annoying....

(btw, ja jos uvek ne mogu da se naviknem na ovaj interfejs, i jeste mi isto iritantno na telefonu to sto pominjes)

borg

Meni je sve super osim search opcije... Što mi je stara boljka.

Skoro sam tražio jedan osvrt što je ostavio Aleks o Vulverinu. I nisam uspeo da nađem preko search... Ili ja ne umem da koristim tu funkciju...

Edit: i samo ako može da se smanji broj ponuđenih strana na standard za forume.
Ubiše ove kockice. Ima ih po 50 ponuđenih za svaku veću temu.

Resistance is futile.

Lord Vader89

moguće je da se ness zajebao i jednom u životu uradio nešto pametno, npr. obrisao Al Eksova pisanija, pa zato ne možeš da nađeš xD

Zlix

Quote from: nikia on September 17, 2023, 06:14:19 PMI dalje je to loše i nepregledno. Pre je bilo i na kompu i na telefonu isto. Tako treba i sada da bude. stripovi.com su svuda isti oduvek.

Ne slažem se. Bolje je da forum bude prilagođen za različite tipove uređaja i veličine ekrana, kao što sad jeste.

naker777

Quote from: borg on September 17, 2023, 07:40:49 PMSkoro sam tražio jedan osvrt što je ostavio Aleks o Vulverinu. I nisam uspeo da nađem preko search.

Vulviša link

borg

Nije ovaj. Sećam de da je taj imao bolji crtež, al meni smetao tada neki drečav kolor. Aleks mu je dao ili pet ili četiri zvezdice... Mada me možda sećanje i vara...
Ma nije ni važno. Samo htedoh reći da je search očajan na forumu. Oduvek, ne samo sad. I svede sa na to koliko upamtim, jer ga posle teško mogu naći. :) Dal može da se modifikuje ne znam?

Resistance is futile.

naker777

Aaa, garant misliš na Oružje X (Bari Vindzor Smit) link

borg

E, taj. Sad mi objasniš kako si ga tražio? Ja verovatno ne umem pravilno. Može i na pm da ne smaramo ljude...

Resistance is futile.

naker777

Ma bolje da smo transparentni možda još nekome pomogne. Uglavnom:

Search for: Vindzor (ili Oružje)
User: Aleks
Search in: Svet stripa

Voala  :)

Za search opciju je najbitnije da se ne radi pretraga po celom forumu već selektivno tako što se izabere deo podforuma gde veruješ da se nalazi post, a ako se traži neka tema onda isto ne pretražuje se ceo forum već samo nazivi topika. Bukvalno se dobije rezultat za pola sekunde. A još ako znaš koji forumaš je autor pa upišeš ime korisnika onda si na konju..  :D Sve ovo što sam napisao važi i za komšijski forum.

borg

Meni trebalo da nađem naziv ili autora. Zbog toga sam tražio. Recenzije se sećam.
Hvala na pomoći.
Pokušaću malo da se uhodam sa pretraživanjem.

Na scomu sam se lako privikao.

Edit: nikako da te skapiram gde ukucam ove kategorije, tipa User... tek sad provalih. Dupli klik na lupu pa se otvore opcije... za sve godine na ovom forumu nisam to znao. :)
Nekad valja i pitati. :)
Resistance is futile.

nikia

Quote from: Zlix on September 17, 2023, 08:04:50 PMNe slažem se. Bolje je da forum bude prilagođen za različite tipove uređaja i veličine ekrana, kao što sad jeste.

Slažem se da bude prilagođen ali datum i vreme poslednjeg posta od bilo kada kao na kompu mi je daleko bolje rešenje. Ako ubace odlično ako ne jbg.
Zaboravio da se potpiše.

rtnlil

Poštovani,

Ubačen je datum/vreme na mobilnoj verziji foruma, na početnoj stranici.
Smanjen je broj ponuđenih stranica na 5 (kvadrata sa brojem).

Srdačan pozdrav,
Darkwood redakcija

borg

Resistance is futile.

Zlix

nikia

Zaboravio da se potpiše.