(општа) Хелбој - Паклени деран тема

Started by Силни, November 16, 2010, 08:08:25 AM

Previous topic - Next topic

ex pistol

Quote from: Bonelli97 on July 28, 2013, 05:55:38 AM
A sta je sa Betmen/Hellboy/Starmen,
Quote from: Snake Plissken on July 28, 2013, 07:52:25 AM
Batali to sa Betsom i Starmenom, sranje je.

e vidiš, ni ja nisam imao pojma šta je ovo i da je za đubre pa kad je sistem izbacio ja se obradovao , reko ekipa stigla kad ono.. vredi samo par vinjeta (ona izdvojena na zadnjoj korici)

sakupih sve sistemove sveščice, većinu sam ranije čitao ali ću se bacim uskoro na iščitavanje od početka temeljno.
Ono što meni najviše bode oči kod ovih izdanja je nespretan prevod na mnogo jakim, legendarnim scenama u stripu, a čitao sam samo par komada na engleskom pa se primeti, mogu da zamislim koliko se tim sitnim traljavostima umanjuje ukupan doživljaj...

Snake Plissken

Zato sto je cesto prevodio ko je stigao. Izuzimam iz toga Stojanovica, vec smo se saglasili da je njegov prevod vrlo dobar.

Imrahil

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/401783/Cudesni-um-Giljerma-del-Tora-Bizarne-skice-cuvenog-reditelja

Vekovnici su odlican strip, verovatno nesto najbolje sto je ikada izaslo u domacem stripu. A prilicno je konkurentno i najboljem svetskom.

Ja svoj komplet menjam samo zato sto je strip toliko izuzetan da ne smatram sebe dostojnim da ga posedujem i zelim da neko drugi bude usrecen tim stripom.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Snake Plissken

He always was one sick motherfucker. ;D

Nego, ne kontam kakve veze ovo ima sa temom, iako sam potpuno saglasan sa izjavom :

Quote from: Imrahil on August 28, 2013, 09:02:33 PM
Vekovnici su odlican strip, verovatno nesto najbolje sto je ikada izaslo u domacem stripu. A prilicno je konkurentno i najboljem svetskom.

Ja svoj komplet menjam samo zato sto je strip toliko izuzetan da ne smatram sebe dostojnim da ga posedujem i zelim da neko drugi bude usrecen tim stripom.

[hmm2]

Imrahil

Za mene nije ništa bolje od bonelija  [sign-agree]

Otarasiću se i mojih helboja uskoro. [sign-help]

Snake Plissken

Imrahil

Zar misliš da sam dostojan da makar pipnem lajbreri?  ;D

Snake Plissken

Imrahil

Силни

Elesar

Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Силни

Баш тако.
Шта да ти кажем кад ЈА размишљам да узмем ону његову монографију, Хелиша - првих 20 дина.

Elesar

Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Силни