(општа) Хелбој - Паклени деран тема

Started by Силни, November 16, 2010, 08:08:25 AM

Previous topic - Next topic

Aleks

Šta sam ja gore napisao, a šta sam negirao?

Nigde ne kažem da Helboj nije bolji u boji.

Hellboy je bolji u boji, zato što ga boja nadograđuje, (ako je dobra, podrazumeva se) daje mu atmosferu.

Ali ne može tek sa bojom da se vidi da je crtež dobar/moćan i koliko - a ovako cb se ne vidi. To je sasvim drugačija tvrdnja. Totalno.

Lord Vader89

Quote from: Alex (TS) on December 29, 2012, 02:48:55 AMŠta sam ja gore napisao, a šta sam negirao?

nije oko toga ispala polemika, vec oko cinjenice da svi znamo sta je nes hteo da kaze
sto manje vise u ocima svih nas umesanih obesmisljava potrebu za nekim pazljivim biranjem reci

Aleks

Quote from: Snake Plissken on December 28, 2012, 08:23:01 PM

cinjenica je da je strip znacajno bolji u boji i kraj.

Nema kraja, sem toga to nisam ni negirao. Sad "značajno" ne, ali lepše izgleda, da.

I Kirbi je usran tusem i kolorom pa sta,

Svašta. Kirbi je imao i odlične i osrednje i slabe tušere, kao i bilo ko u Marvelu i DC-u. Odlični ne kvare nikog!

ja ne trcim okolo i ne kenjam JOJ MATERE MI AL JE KIRBI DOBAR U ORIGINALU NIJE SRANJE UOPSTE KAO STO SE CINI,

Lepo kažeš "čini ti se (priviđa?)" - u stvarnosti Kirbi i kad je bio najgori nije išao ispod proseka, a kad je bio dobar bio je odličan.

iako su taj tus i kolor od Kirbijevog fenomenalnog crteza nacinili sprdnju.

Što se kolora tiče, ako ti se ne sviđa stari litografski, ima i rekolorisanih kompjuterski (Tor), a ima i crno belo.
Meni klasična boja ne smeta ni kod jednog američkog crtača.

Pozdrav. I kraj. ;D

ness1602

Ma nema neke rasprave, samo sam hteo da postavim Capullov crtez  :P
CIA niggers

ness1602

Danas izlazi HIH #2. Valjda ce moci da se kupi u prodavnicama.
CIA niggers

ness1602

Dobar HIH #2 kao origin story. Bas je dobro napisano, i naravno crtez ok. Sad jos da mu upoznamo familiju :D
CIA niggers

Силни

Куку цртеж ок... Цртеж изува!

Предобар нови Хелиша. Само имам утисак да ће ми боље лећи као целина, него 'вако свеска по свеска. Једино не ваља што сам нестрпљив...

Силни

ness1602

CIA niggers

Силни

ness1602

Quote from: Силни on March 06, 2013, 12:33:41 PM
Ноуп :/ Још 111 дана.
Ok, ja se istripovao.
Dobra je naravno naslovnica.

Danas HIH #4.
CIA niggers

Силни

Насловница предобра... Добра и цена у претпродаји, са купоном око 29 јевра.
Вребам већ после 3 четворку, ценим да ће стићи.

ness1602

CIA niggers

Силни

Трудим се да их не читам пре самог стрипса, поквари ми ужитак. Што каже Шелдон, мај мајнд из приблоун...

Elesar

Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?