(општа) Хелбој - Паклени деран тема

Started by Силни, November 16, 2010, 08:08:25 AM

Previous topic - Next topic

ness1602

Imam jedno pitanje. Sto su toliko skupi HC  Hellbojevi? Oko 35e su, to mi uopste nije jasno ako ima 250+ stranica.
CIA niggers

Lord Vader89

Elesar

Oversized format, kvalitetno platno za korice, mastan papir... elitno!
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Lord Vader89

Snake Plissken

Quote from: ness1602 on June 18, 2012, 11:36:27 PM
Imam jedno pitanje. Sto su toliko skupi HC  Hellbojevi? Oko 35e su, to mi uopste nije jasno ako ima 250+ stranica.
Mislis na Lajbreri, svakako?

Elesar

Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Snake Plissken

Jeb'o mater, kada neko izdanje ima ime Lajbreri edisn, sigurno ne ocekujes da bude cenovno pristupacno?

To je THE IZDANJE i to je to. Inace, za ono sto dobijes, onaj format, papir, omot, dodatne materijale koji su jako obimni, izdanje je cak i jeftino. Jebi ga, nije DH DW. ;D

Sideshow Bob

Quote from: Силни on June 18, 2012, 10:07:39 AM
Кад си већ свратио, читаш ли ти Хелишу Вилијеме? Ако читаш, пренеси утиске, ако не читаш, зашто не читаш?

Не читам. Има другар Системове свешчице, па можда некад и пробам.
''If everything seems under control, you're just not going fast enough.''

Snake Plissken

Sideshow Bob

''If everything seems under control, you're just not going fast enough.''

Силни

Вилијеме нисам се овоме од тебе надао.
Заборавили сте да кажете човеку да у Лајбрери иду два трејда.
И све је само не елитно издање за колекционаре, ово је издање за љубитеље и сладокусце. Није превелико да не може да се чита (значи није за полицу), има таман толико пажљиво пробраних додатака да буде занимљиво, папир је фантастичан, а и, да цитирам Вејдера

Quote from: Lord Vader89 on March 19, 2011, 11:52:55 PM
samo da prijavim, danas sam listao ovo deluxe izdanje, i sta znam.... [hmm2]
skupo jes, nema neki poseban dodatni sadrzaj (prva knjiga je imala "Hellboy sketchbook" na kraju, ne znam sta imaju ostale), jedna knjiga sadrzi samo 2 trejda cini mi se....ali je zato veliki format :) i korice bi izdrzale Veliki potop :)

ness1602

Quote from: Силни on June 19, 2012, 08:43:50 AM
Вилијеме нисам се овоме од тебе надао.
Заборавили сте да кажете човеку да у Лајбрери иду два трејда.
И све је само не елитно издање за колекционаре, ово је издање за љубитеље и сладокусце. Није превелико да не може да се чита (значи није за полицу), има таман толико пажљиво пробраних додатака да буде занимљиво, папир је фантастичан, а и, да цитирам Вејдера

Znam, ali jbg 4 crvene je izdanje.
CIA niggers

Imrahil

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Силни

Quote from: ness1602 on June 19, 2012, 09:24:48 AM
Znam, ali jbg 4 crvene je izdanje.

А колико су два трејда сабрана? Не сећам се, стварно питам... Ја сам петицу Лајбрери рецимо у преднаруџби узео за 28 јура...

Силни