(општа) Хелбој - Паклени деран тема

Started by Силни, November 16, 2010, 08:08:25 AM

Previous topic - Next topic

Snake Plissken

That's old news. :D

Nego, sto se tice Lajbreri edisna, ti rece da ce Fury i Storma izaci na prolece, tako nekako? Koji je to onda tempo otprilike?

Силни

Хммм... Па ту нема класичног темпа, јер су прве две књиге изашле 2008е, трећа 2009е а четврта 2011е. Пету очекујем можда до НГ, јер у њој ће бити Зов таме и Дивљи лов, и онда у шестој Олуја и Бес, надам се на пролеће.

Snake Plissken

Силни

Аха. Али рачунам, пошто добро иде Библиотека да ће убрзати сад. Уосталом, и боље да не буде пречесто, ко би испратио све...  [facepalm3]

Lord Vader89

Quote from: Snake Plissken on September 06, 2011, 09:54:21 AM
Kakvi ste smaraci, deset puta ulazim na topix jer ocekujem bar jedan post vezan za Helisu, a vi se tu tapsete po ramenu. :/

to ja vama u inat, jer ja svaki put kad udjem u topic, ne mogu nista da citam od jbnih SPOILER ALERTOVA [sign-spam2] [sign-spam2] [sign-spam2] [sign-spam2] [sign-spam2]

Силни

Quote from: Lord Vader89 on September 06, 2011, 10:59:45 AM
to ja vama u inat, jer ja svaki put kad udjem u topic, ne mogu nista da citam od jbnih SPOILER ALERTOVA [sign-spam2] [sign-spam2] [sign-spam2] [sign-spam2] [sign-spam2]

Па што не читаш Хелбоја?  [tongue3]
А кад је (не памтим ко је) ново придружени члан на Икс-теми открио садржај једног од Фирових тај-инова и то без упозорења на спојлер, ниси реаговао?
Двоструки стандарди! Двоструки стандарди! Какав је то начин? Двоструки стандарди!

Lord Vader89

al to je bilo jednom, slucajno (za sta smo inace i znali vec, samo sto smo potisnuli to secanje), ne ko ovo, neprekidno, u kontinuitetu, non-stop [cry2] [cry2] [cry2] [cry2]

Snake Plissken

Pa kad bi Vejderu citao malo Helboja mozda bi i mogao da ucestvujes u razgovoru. :P ;D

Bitno da citas DC koji ti je mrzak. :P

Ajde bre prelistaj comixe i ukljuci se, jer ako se Elesar ukljuci treba nam neko da neutralise njegov negativan uticaj, da se vraimo na nulu. :D :P

Lord Vader89

[laugh2]

a nije, poceo sam ja njega da citam, ima vec neko vreme, ali mi se osladio na papiru, i onda ga ne pipam dok ne nabavim nove trejdove
a ko ce sve postici :-[

Силни

Quote from: Lord Vader89 on September 06, 2011, 11:09:54 AM
al to je bilo jednom, slucajno (za sta smo inace i znali vec, samo sto smo potisnuli to secanje), ne ko ovo, neprekidno, u kontinuitetu, non-stop [cry2] [cry2] [cry2] [cry2]

Јесје тако, него... Ма знаш ти на шта/кога сам ја мислио ;)

Ево нећемо више, о спојлерима ћемо преко ПМ  [grin2]

Вејдер је, ако добро памтим, прочитао прва два трејда, и о њима може да дискуСује, а Елесара чекамо...  [waiting2] [waiting2] [waiting2]

MakeMake

neee... kako umro...
pa to mi omiljeni junak, strip, univerzum!
ovaj forum mi u rss umalo se nisam slogirao kad videh.

nista mi nije jasno - ja sam narucio bride of hell u nekom preorderu a  sad pominjete Fury jel to 13ti trade ili o cemu se radi?

pa ne mogu da verujem ...

drakulloni

Odmah mi se svideo strip. Na prvo čitanje. Koje se desilo pre dva dana  :)

Odavno sam ljubitelj Mignolinog (kako se izgovara na Srpskom?) rada na Hellboy-u, samo nisam znao kako je to sistem objavljivao. E kada sam utvrdio da ide sve hronološki, iskoristio sam priliku i na proteklom salonu pribavio sve sveščice, bez poslednjeg trejda.

U Delfiju sam bacio pogled na američko izdanje, i htedoh da se ujedem za dupe koliko to dobro izgleda. S druge strane ne smeta mi preterano naša crno-bela varijanta. Crtež me jako podseća na grafite, atmosfera je filmska, a priča zabavna i lako se prati.

Samog Hellboya sam skapirao kao ljudsko biće, iako je iz pakla Zemlja mu dođe kao prirodno okruženje ;D Sviđa mi se i njegova karakteristika da poludi od besa i izgubi kontrolu kada ga neko iznervira. To je fina karakteristika, kada bi je posedovali svi bi bili superheroji  :)

Odmah sam zamislio da me neko iznervira na poslu i da ga slomim kao Hellboy  [laugh2]

Tek sam na početku, pročitao sam "Seme uništenja". Film sam odgledao mislim još kad se pojavio. Bio mi je OK, ali kad pročitam sve gledam ponovo, zajedno sa nastavkom.

Lord Vader89

Minjola, al kapiram da si to mogao da procitas bar 30 puta na ovih 9 strana teme :D

drakulloni

[banghead3]

hehehe, pročitao sam na brzinu prvih par stranica, pa sam naleteo na ova krupna obaveštenja o spojlerima.

To se preskače  [nono2] pod obavezno. A ko pita - ne skita  ;D tako da...

Lord Vader89

znam na sta mislis, to se ovaj Snake raspricao ko srecan
on misli samo on cita Hellboya [sign-spam2]

[grin2] [tongue3]