BONE

Started by Lord Vader89, November 01, 2010, 12:47:45 AM

Previous topic - Next topic

Aleks

Quote from: Anto on February 16, 2020, 07:15:13 PM

ne mogu sad da se tačno setim kako su izgledale u Boneu koji mi je bio u rukama

Taj bone koji ti je bio u rukama... hm... ne znam kakve veze ima sa temom... ;D

naker777

Quote from: moogachaka on November 02, 2010, 05:08:09 AM
Bone je do koske!

[juznapruga2]

Bogami jeste, čitah ovo po drugi put i Bone ponovo ostavlja sjajan utisak link

Dvoumim se da li da počnem sa spinoffima i bonus pričama jer ih do sada nisam čitao ali ako neko jeste nek javi jel valjaju  :)

Pjerooo

Neke su simpatične, ali daleko je to od onoga što bi očekivao i priželjkivao nakon glavnog serijala.

naker777

Očekivano, no ipak mislim da ću im dati šansu  :)

naker777

Bone spinoffi:

- Rose / Jeff je ovde samo pisao i crtež je trebao biti bolji ali dobar prequel jer se saznaje više o odnosu između Rose, Briar & Luciusa i sa upečatljivim krajem koji se nadovezuje na osnovni serijal. Vredi.

- Stupid, Stupid Rat Tails / Smith je ovde samo crtao i kada se od Bonea skine sva slojevitost i sve svede na humor onda se dobije priča o tome kako su pacovi izgubili svoje repove. Zabavna razbibriga ali ništa relevantno.

- Tall Tales / nekoliko kratkih priča čisto humorističnog karaktera + ponovo objavljena priča Stupid, stupid rat tales ali ovaj put u koloru. Gubljenje vremena

- Coda / jedna kratka priča koja jedva da je prosek + companion koji poprilično površno prelazi preko Bonea da sam brzo odustao + komentari autora o tome kako je nastao Bone koje zapravo vredi pročitati ako ništa drugo onda bar zbog ovog saveta Spiegelmana: "Maus is about war and holocaust, it should be black & white. But Bone is about life, and it won't be finished until it's in color"  [juznapruga2]

Šteta što ovaj komentar nisu pročitali ljudi kojima je pala na pamet ideja da oboje From Hell  :P

Pjerooo

Quote from: naker777 on December 27, 2021, 11:48:03 PM
Rose / Jeff je ovde samo pisao i crtež je trebao biti bolji ali dobar prequel jer se saznaje više o odnosu između Rose, Briar & Luciusa i sa upečatljivim krajem koji se nadovezuje na osnovni serijal. Vredi.

Aha, Rose je tu praktično jedina krštena stvar, ali i ona nažalost brzo iščili.

Quote from: naker777 on December 27, 2021, 11:48:03 PM
"Maus is about war and holocaust, it should be black & white. But Bone is about life, and it won't be finished until it's in color"[/i]  [juznapruga2]

Dabome, kolor je u ovom slučaju prava stvar. Pusti čistunce i hipstere da ga šilje na c/b Bouna  ;D

Anto

šteta što propade Komikovo izdavanje Bouna,ali šta je tu je,idemo dalje,računam da će u doglednoj budućnosti neko drugi uspeti da se dogovori sa Smitovima.

Računam da je ČK tu kao najmoćniji izdavač najbliži,mada bih više voleo da to bude Darkvud.
Dajte Ralph Azhama u Perle!
Može i u Stripoteku.

borg

Videćemo ko će da zagrize kosku.
Resistance is futile.

naker777

Uklopio bi se Bone i kod Stalkera i Makonda.

ness1602

Da,onaj format kao za trsitelja snega, ali stalker je jos sitan za tako nesto,dzimi vise juri krace stvari koliko vidim. Manja sansa da propadne pretpostavljam :D
CIA niggers

naker777

Ma kakvo crno propadanje, ako Bone nije bestseler onda ne znam šta je. Ceo serijal u tri toma u boji bi bilo božije.

Anto

ako nije mogao Komiko da se izbori za prava,teško da će Stalker,koji je tek mali izdavač.

tu mora neko moćniji - iliti ČK,ali obavezno Džimijev prevod;u stvari,samo da se Džimi vrzma tu negde oko stripa,i to bi već značilo neku garanciju kvaliteta.
DW je sad isto sranje kao i Makondo ili Komiko,u smislu finansijske pozadine (pretpostavljam).
Dajte Ralph Azhama u Perle!
Može i u Stripoteku.

naker777

Koliko sam shvatio Vukovo pisanije nije problem u pravima već u komunikaciji.

Bedak u celoj priči što kako propade Komikov projekat pored Boneta ostasmo i bez Rasla od istog autora, a to je isto strip vredan objavljivanja  :-\