Uskoro u prodaji !!!

Started by Agarthi Comics, March 29, 2012, 03:15:54 PM

Previous topic - Next topic

Agarthi Comics

Quote from: Милош on July 17, 2021, 04:34:30 PM
https://agarthicomics.ba/product/najava-ubicin-majmun-jakob-wegelius/

Ово мајмунче делује да је рађено по прнципу сплеш страница у малом формату. Тај приступ евоцира сензибилитет генијалности стрипа Море Зове који је Комико објавио давних дана. Самим тим, пробаће се. Јел може оквиран датум изласка?

Planirano je u oktobru...

AgarthiComicsZbog velikog broja upita Agarthi Comics je omogućio za svoje kupce iz Srbije kupovinu i dostavu na svom webshopu www.agarthicomics.ba i na www.stripovi.ba sa posebnom cijenom dostave.

Dostava za sve narudžbe iz Srbije izvršene na webshopu će se dostaviti poštom uz jedinstvenu cijenu od 12,00KM (6,00eura) za sve narudžbe do 10kg.

Prilikom narudžbe neophodno je da upišite tačnu adresu za dostavu. Plaćanje se vrši kartično (putem ePay usluge - Raiffeisen Bank BH), bez provizije.
Dostava je u roku 7 radnih dana na teritoriji cijele Republike Srbije).
Akcijske cijene na artiklima koje važe za kupce u Bosni i Hercegovini su jedinstvene i za kupce u Srbiji.


Za dodatna pojašnjenja možete se javiti putem kontakt forme na webshopu.

AgarthiComics


U PRODAJI
LULU I NELSON 1 - PUT KA AFRICI
PROVIRI U STRIP KLIKOM NA OVAJ LINK:
https://shorturl.at/DGS14
STRIP MOŽETE NARUČITI NA OVOM LINKU:
https://shorturl.at/gqW05

Printemps 1964, Napulj, Italija. Lucia djevojčica od deset godina, živi u cirkuskoj trupi sa svojim ocem, Robertom, i posebno voli svog lava, Cirusa. Ali nakon strašnog požara koji je sve uništio, odlučuje da prebrodi svoju tugu i smišlja plan... Lavova ima u Južnoj Africi! Brzo se sprema, bježi i ukrcava se na teretni brod, prije nego što je otac sustiže u posljednjem trenutku. Po dolasku u Durban, otkrivaju zemlju koja je pogođena nejednakostima. Ne svojom voljom upadaju u proteste, Roberto koji pokušava da odbrani Nelsona, mladog crnog dečka pretučenog od strane bezobzirnog policajca, biva uhapšen... Lulu i Nelson, koji na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, udružuju se u istoj borbi: potrazi za slobodom.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Edicija Lulu i Nelson #1 ★ avantura/dječiji ★ 64 stranice ★ kolor ★ 215 x 286 mm ★ Tvrdi uvez ★ Autor Charlotte Girard ★ Prijevod Slobodanka Lizdek ★ Datum objavljivanja 19.03.2024. ★ Puna cijena 35,00KM ★ Promotivna cijena 24,50KM (prvih mjesec dana)

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Kliknite na link i zapratite našu novu Facebook stranicu kako bi ste pratili novosti koje vam spremamo. https://tinyurl.com/FB-Agarthi