Koji strip trenutno čitate ?

Started by *Old School*, October 25, 2010, 01:06:04 AM

Previous topic - Next topic

swamp thing

Čovječe, kako stižeš sve ovo isčitati?  ;D

Paka01

Loša poslovna situacija (čitaj: nikakva) mi omogućava više slobodnog vremena nego što bi trebao imati... Nadodaj još na to da mi se 90% ekipe odselilo iz države tako da se i nemam s kime družiti i na kraju šta mi drugo ostaje.
"There's no such thing as a good time for bad luck"

Paka01

Slažem se. Pala je već odluka da se preselim u jednu drugu državu, nego čekam da se razrješi još par stvari bez kojih to ne mogu obaviti. Ali da, vjerojatno ubrzo i ja napuštam Hrvatsku.

Riđobradi

Quote from: Paka01 on February 26, 2019, 03:10:34 PM
Nadodaj još na to da mi se 90% ekipe odselilo iz države

Koliko ja shvatam, Ekipa je ionako većinom u Srbiji, za razliku od, jel'te, Momčadi, koja ima konzulat u Čačku.
тыпе оф материал

Anto

Dajte Ralph Azhama u Perle!
Može i u Stripoteku.

swamp thing

Quote from: Paka01 on February 26, 2019, 03:43:16 PM
Slažem se. Pala je već odluka da se preselim u jednu drugu državu, nego čekam da se razrješi još par stvari bez kojih to ne mogu obaviti. Ali da, vjerojatno ubrzo i ja napuštam Hrvatsku.
Pametno
I sa srećom  :)

nixman

Quote from: Paka01 on February 26, 2019, 03:43:16 PM

Puna podrska druze - bezi ako vec imas prilike i ne okreci se.
Lako se covek na bolje navikne, a od ove politicke/moralne/ekonomske (nastavi niz) zabokrecine je sve bolje.

ONTOPIC:
Ocekujem da pocnes vise stripova da citas na papiru, porasce standard :)

john connor

Zelim Paki sve najbolje. Ali ako takvi ljudi odlaze, ko ostaje...Zalosno...

Bombarder

Kod nas u Bosni ostaje ko ne moze otici, i poneki rijetki koji ipak nisu za tolike promjene.
Sretno Paka i cuvaj se striparnica :D

Paka01

Hvala vam svima. Još uvijek ne znam kad će točno doći do selidbe, može biti za tjedan dana, može biti za nekoliko mjeseci jer ne ovisi sve o meni (da ne ulazim sad baš u detalje). Al eto, vidit ćemo kako će i to proći.

Quote from: nixman on February 26, 2019, 05:11:17 PM
ONTOPIC:
Ocekujem da pocnes vise stripova da citas na papiru, porasce standard :)

To je jedna od stvari koje me itekako vesele :D Tribat ću nać neki stan sa puno polica.

Imrahil

Srećno Paka i da polica bude što duža, veća, šta god ;D
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

koze123

Srećno i od mene, sve najbolje! I da nam slikaš onda police pune stripova (čitaj superherojštine).  :D

Ljuba XO

Ma kad zaradi milione, trilione, kamione ima da zaboravi na stripove i forume. Ima samo lova da pršti  [grin2]  [grin2]  [grin2]
Šalim se, naravno. Napravi mesta i za nas!

naker777

ko poslednji izadje nek ugasi svetlo

srecno u belom svetu paka
nagradno pitanje dana: kad legne prva plata s kojim absolute izdanjem ce se prvo pocastiti?   ;D

Paka01

Nemam pojma iskreno :D Ne mame me toliko ta absolute izdanja od DC jer ih većinu šta me zanimaju već imam u obliku trejdova ili običnih hardcovera. No zato bi odmah na ebayu negdi našao Starmana od Robinsona u onih 6 omnibusa, pa koliko koštali da koštali i odmah ih kupio :D Od Marvelovih omnibusa bi vjerojatno prvi pali Brubakerov Daredevil, Savage Sword of Conan (crno bijeli, ne ovo novo) i jedan šta mi je već dugo želja - Yellow, Blue, Gray and White by Jeph Loeb and Tim Sale  [love2] omnibus kolekcija svih njihovih kolaboravija na Marvelovim stripovima "u boji".