Pravila

Started by Admin, September 10, 2010, 09:16:42 PM

Previous topic - Next topic

Admin

Na forumu neće biti zabranjenih tema, dozvoljene su priče o svemu, ali samo ako su u odgovarajućem podforumu. Ako konverzacija krene u drugom pravcu u odnosu na podforum u kojem je tema pokrenuta, nastavite dalju komunikaciju u za to predviđenom podforumu.

Sve poruke koje ne pripadaju određenom podforumu, biće prebačene u podforum Kafanske priče. U tom podforumu je dozvoljena žučnija rasprava, ali bez ličnih uvreda. Ako niste sigurni kojem je podforumu određena tema namenjena, otvorite je u Kafanskim pričama, kafana trpi sve :)

Poruke koje sadrže uvrede, biće prebačene u podforum Hospitalizacija, gde možete nastaviti dalje sa raspravom. Ako nastavite da pišete uvrede van tog foruma bićete kažnjeni udaljavanjem sa foruma.

Takođe Vas molimo da ne prenosite sukobe koje imate sa određenim osobama na drugim forumima, na naš forum. Sigurno svako ima bar jednu osobu sa čijim se mišljenjem ne slaže, ali probajte da u razgovor uključite argumente, jer ako nemate argumenata, onda ste u startu izgubili u raspravi, uvrede su izraz lične nemoći. Nadamo se da shvatate da Vas vaše ponašanje na internetu reprezentuje isto kao i ponašanje u stvarnom životu.

Nedozvoljeno je kačiti naslovnice i stranice stripova za koje nisu kupljena prava, pa čak i za one za koje su kupljena prava bez da to sam izdavač učini.

Zbog zagusivanja tema, svi clanovi se mole da ogranice ostavljanje poruka koje sadrze iskljucivo sliku ili iskljucivo neki smajli (ili kombinaciju prethodna dva), osim naravno, ukoliko sluze svrsi teme. (npr. predstavljanje autora, stripa, i sve vezano)
Pravilo vazi iskljucivo u stripovskim podforumima. 

Po dogovoru sa vlasnikom sajta, prvi koji nastavi sa prepucavanjem iz hospitalizacije  - van hospitalizacije - biće banovan. Ne na mesec ili dva, već  zauvek. A posle i drugi, i treći, i tako dalje.

Dakle, nema više spamanja, psovanja i vređanja na topicima i nakon postova onih koji vam se ne dopadaju - van hospitalizacije, ovde se blamirajte koliko hoćete.

Pravilo važi od ponedeljka,13.6.2011, ujutru u 8.

Zahvaljujem na pažnji.

[welcome3]
Moramo izgledati kao da znamo šta radimo!