KORTO MALTEZE: Pod ponoćnim suncem - U PRODAJI (promo do 28. 07. 2024)

Started by dessa, July 10, 2024, 01:09:42 PM

Previous topic - Next topic

dessa

Korto Malteze: Pod ponoćnim suncem


Godina je 1915.
Tek što je s Raspućinom stigao u Panamu, nakon dogodovština na Pacifiku i u Južnoj Americi, Korto Malteze ponovo kreće na put. Nadajući se da će se sresti sa svojim dugogodišnjim prijateljem Džekom Londonom, dolazi na Svetsku izložbu u San Francisko – ali autor Zova divljine i Belog očnjaka već je otplovio put Meksika s namerom da iz prve ruke isprati revoluciju Panča Vilje. Igrajući na kartu Kortove privrženosti avanturi, prijateljima i potrazi za blagom, poverava mu pismo za Vaku Jamadu i moli ga da se uputi na dugo putovanje divljim, ledenim prostranstvima dalekog severa – putovanje ispunjeno opasnostima i bezimenim pretnjama... jer mnogo toga vreba pod svetlošću ponoćnog sunca.

Naslednici legendarnog Huga Prata rešili su da je vreme da se priča nastavi i poverili su kormilo u ruke proverenim autorima, Huanu Dijazu Kanalesu i Rubenu Peljeheru, a ovi su pravilno procenili da je ambijent u kojem se odvijaju priče jednog od Pratovih uzora i prethodnika Džeka Londona pravi mizanscen za povratak junaka čije je ime sinonim za avanturu.

Darkvudovo izdanje albuma Pod ponoćnim suncem obogaćeno je predgovorima, skicama i dodacima koji nam približavaju okolnosti pod kojima je donesena odluka da Korto ipak ide dalje...


Zavir: https://darkwood.co.rs/wp-content/uploads/2024/07/Korto-Malteze-Pod-ponocnim-suncem_-preview.pdf


Scenario: Huan Dijaz Kanales
Crtež i boje: Ruben Peljehero
Štampa: kolor
Povez: tvrdi
Format: 225x297mm
Broj stranica: 96


Cene:
Promotivna: 1.990,00 (važi do 28. 07. 2024)
Klupska, nakon promo perioda: 2.190,00
Puna cena: 2.790,00

Link za kupovinu:
https://darkwood.co.rs/prodavnica/darkwood/serijali/korto-malteze-pod-ponocnim-suncem/


Dzek Denijels