NESTANAK RAJA - U prodaji! (promo do 15.10.23)

Started by dessa, September 28, 2023, 03:06:01 PM

Previous topic - Next topic

dessa


Biblioteka Saskvač #7:

NESTANAK RAJA

Venis bič, Kalifornija.
Sunce. Surfovanje. Seks. Lova. Ubistvo.


Kada beskućnik Edi pronađe beživotno telo tinejdžerke odbegle od kuće, zaklinje se da će njene ubice privesti pravdi. Istraga će ga uvući u najmračnije tajne njegovog grada na obali okeana i shvatiće da je on verovatno jedini koji želi da se ovo ubistvo rasvetli.
Rajski zavir


Broj strana: 176 / Boja: kolor
Uvez: meki / Format: 170 x 260 mm


Cene:
Promotivna: 1400,00
Klupska: 1600,00
Puna cena: 2000,00


Link za naručivanje:
https://darkwood.co.rs/prodavnica/darkwood/biblioteka-saskvac/biblioteka-saskvac-7-nestanak-raja/

naker777

Kada si bogat život na plaži pored okeana deluje kao idealan život proizašao iz raja, a da li isto vredi i kada si siromašan. Glavni akter ovog stripa je beskućnik, klošar, njega je život pregazio i psiha mu se raspada od brojnih halucinacija usled drogiranja i konzumiranja alkohola, on je jednom nogom već u zagrobnom životu, ali dobiće priliku za iskupljenje kada slučajno u kontejneru nabasa na mrtva tela devojke koju poznaje i njenog psa. Kada je ubijen neko poznat i bogat onda se o tome priča na sva zvona, kada umre neko siromašan i nebitan onda je to samo statistika. Nikome nije stalo da otkrije ovo ubistvo osim dotičnog beskućnika koji jedini pokazuje empatiju prema drugim ljudima, i strip prati detektivsku priču ovog klošara koji pokušava da pronađe ubicu i skine koprenu sa prividnog raja Venice Beach-a. Kraj i epilog priče odlični.

Crtač koristi dva stila, jedan za priču u sadašnjosti i jedan za flešbek scene. Više mi se svideo potonji. Pohvale kako su ilustrovane nadrealne scene kada se stvari "zapale" i kada plava ptica "beži" iz usta. 

Dobar.