Comic Book Club: Nova zora III - The Nobody - Diskusija

Started by xander, February 10, 2018, 03:56:35 PM

Previous topic - Next topic

xander

Glasovima je odlučeno da čitamo The Nobody Džefa Lemira. Ja do ponedeljka neću biti u stanju da šaljem linkove. Može neko drugi da ponudi pomoć ili da se strpite do tada.

Srećno čitanje!

wele

Milster

Ja cekam da se welimir javi prvi i kaze da smo se zaje*ali.
Hitler The Boondock Saints kaput

Imrahil

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Snake Plissken

Quote from: Milster on February 10, 2018, 08:47:46 PM
Ja cekam da se welimir javi prvi i kaze da smo se zaje*ali.
Velislav je njegovo ime, ne Velimir.

jocko

Kad Fell bude bio najzad izglasan, već će proći godine otkako sam ga prvi put pročitao i boleće me tuki da ostavim komentar za njega. -.-

Nobody mi je bio jedan od favorita ove ture. Mada sam se potajno nadao i nekim od ostalih stripova...
Off

primarioops

Odlican ali zaista odlican strip... kako je odmicao plasio sam da ce sve zasrati na kraju ali lik ga je zavrsio da nije moglo bolje.
Zaista mi nije jasno zasto niko odavde ne izdaje ovaj tip stripova... ovo mi se cini kao savrseno izdanje za Komiko ili Besnu Kobilu mozda....

koze123

Quote from: primarioops on February 10, 2018, 11:24:53 PM
Zaista mi nije jasno zasto niko odavde ne izdaje ovaj tip stripova... ovo mi se cini kao savrseno izdanje za Komiko ili Besnu Kobilu mozda....
Ja se sve nadam da će Komiko ovo da radi u jednom momentu. Najavili su za kraj godine od istog autora 'Okrug Eseks' (Essex County), tako da možda, ako se dobro prodaje urade još nešto od Lemira. Na primer ovo ili Roughneck ili Lost Dogs. Baš jedva čekam ovo da pročitam, visoka su očekivanja.  :D

Paka01

"There's no such thing as a good time for bad luck"

koze123

Vukovo izdanje nadam se ide HC, pa će da se uzme.  :D

Milster

Milster

Mhejl

odlično, ovo sam uvijek htio da pročitam, a lemire mi je u lijepom sjećanju još od underwater weldera (ne toliko sweet tooth, ali bože moj)

pošto su sve prodavnice gdje sam nabavljao stripove mrtve i ugašene, a ne da mi se tražiti nove i vući ljude za rukav, snašao sam se za nabavku :D

ak neko hoće, pošaljem
Očevu sobu krase gusle stare i crno-bijeli tv...
njegov kapital su gomile knjiga, ideje i problemi