Preporučite seriju...

Started by Vladimir, September 23, 2010, 08:51:29 PM

Previous topic - Next topic

WOOLF

Čini mi se da nema , možda samo ideju pozajmili.  ;D
Woolfcomics

Doug Piranha

Nema veze. Serija je lejm, nisu je bez razloga otkazali. Zanimljiva premisa, ali antipatičan glavni junak i loš scenario. Podseća me (ne)kvalitetom na Spirita recimo. Mada je Samer Glau (standardno) kul.

Zlix

Znaci da zaobidjem u najsirem luku?

Doug Piranha

Osim ako si fan Samer Glau ;D Inače, kad smo već kod superherojskih serija, uskoro kreće druga sezona Alphas, to mi je bilo zanimljivo. A za jesen je najavljen (Green) Arrow, valjda će ispasti bolje od sličnih popušaja.

Zlix

Vidis, nisam znao za tu seriju Alphas, sad sam bacio pogled na imdb, mislim da cu je pogledati. Hvala na preporuci  [juznapruga2]

A ovaj Green Arrow, to umesto Smallville-a?

Doug Piranha

Mislim da neće imati veze sa Smalvilom, mada nema još puno informacija. Mada je ista TV kuća u pitanju.

Elesar

Jel' neko krenuo da gleda 2.sezonu Bordzija?
Ne stizem, ali ako je na nivou prve, oho  [yeah2]
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Zlix

Quote from: Doug Piranha on May 17, 2012, 02:46:27 PM
Mislim da neće imati veze sa Smalvilom, mada nema još puno informacija.

Ne, ne, nisam mislio da ce imati veze sa Smolvilom, nego se Smolvil zavrsio nakon 10 (?) sezona, pareko sad zamenjuju taj termin drugim junakom, kojeg inace mnogi gledaoci znaju upravo iz Smolvila.

Quote from: Doug Piranha on May 17, 2012, 02:46:27 PM
Mada je ista TV kuća u pitanju.

Na to sam mislio.

Doug Piranha

Inače nove jesenje serije možete upoznati ovde, za sada su mi najintrigantnije Elementary (sumnjam da će nadmašiti Engleze, ali bar će biti više epizoda u sezoni), Last Resort (ne volim serije vezane za američku vojsku, ali ovo deluje zanimljivo), 666 Park Avenue (može da ispadne simpatično), Revolution (deluje mi da će razočarati kao Terra Nova ili Falling Skies, ali mogu da se nadam) i The Following (odlični glumci i zanimljiva premisa). Mada je još rani za bilo kakve objektivne procene.

WOOLF

Quote from: elesar on May 17, 2012, 02:48:13 PM
Jel' neko krenuo da gleda 2.sezonu Bordzija?
Ne stizem, ali ako je na nivou prve, oho  [yeah2]
Nisam ni znao da je krenula.  [facepalm3]

Ps thx.
Woolfcomics

chile

Jel ima neko linkove za dl Community prvu sezonu? Bas me zaintrigiraste posle ovoliko pohvala a na warezu svi linkovi za prvu sezonu su mrtvi
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"

Doug Piranha

chile

Quote from: Doug Piranha on May 17, 2012, 08:30:43 PM
http://forum.icefilms.info/viewtopic.php?f=81&t=62395
...na primer. Nije teško izguglati. I uživaj u seriji :)
Hvala   [sign-good]

Ma uvek sve ima na warezu, zato nikad ni ne trazim preko googla

Elesar

Krenuo sa Bordzijama, 2.sezona. Drze tempo!
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

chile

Odgledao 6 epizoda Community - ljudi hvala za preporuku super je serija, znao sam da ce biti vrh cim sam video da legenda Cevi Cejs glumi