Preporučite seriju...

Started by Vladimir, September 23, 2010, 08:51:29 PM

Previous topic - Next topic

Riđobradi

Silo mi je bio jako simpatičan. Veoma gledljiva SF navlakuša, ne preterano duboka, ali u poplavi katastrofalne ponude odskače.

Reservation Dogs, ponovo. Skoden!

(Takođe, Star Trek: The Strange New Worlds je prilično zabavan. Najbolje od ST univerzuma od kad je CBS krenuo, mada to i nije bilo toliko teško postići. Od Discovery-a sam odustao, više ni slatka glavna glumica nije mogla da ga izvadi...)
тыпе оф материал

ness1602

Silo odlican, kraj bas dobar.
From poslednja sezona kraj totalno ludilo ,iako je malo sporije bilo u celoj sezoni.
Mislim da nista drugo nije bilo iole blizu tome. La Brea je ok ,limunada , i Lazarus Effect isto nije los.
CIA niggers

Imrahil

Meni Silo bio dosadan, batalio na prvoj, valjda mi dosta više post apokalipsi, sve smo sjebali i tome slično. ;D
Mogao bih da probam ovih dana ovaj zadnji marvel isprdak, samo šest epizoda pa ako izdržim  ;D
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Riđobradi

A paaazi, priča u Silosu praktično počinje od treće epizode kad postane jasno ko je zapravo glavna junakinja. Prve dve mu dođu ko prikvel. Mada da, definitivno ima filer momenata i praznog hoda i posle, iako meni simpatično.

Sigurno bolje od Marvel isprdaka! Pa čuvaj svoje nervne ćelije, pobogu Imrahile...  ;D
тыпе оф материал

Imrahil

To je Marvel, to se voli ;D
zez na stranu, probaću, možda me smori, lako moguće  ;D

Silo ću probati audio knjige pa da vidim, možda bude zanimljivije.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

ness1602

Ih audio knjige,do se koristi samo u  wc-u. Zainteresovalo me,pa sam i ja gledao knjige,ali sam otisao u drugu stranu i nisam ih ni potrazio. Jbg kad nema BD-a vise
CIA niggers

ness1602

Evo odgledao nesto malo crtaca pa da zapisem:
Futurama 10ka- Manje smesna realno,mada ima totalno zajebancija na kraju sezone,pogotovo sa onim automobilcima i svim. Tako da je prijatno i dalje gledati ih.

Scavengers Reign 1-3 - Pocinje tipa isto kao i prophet,zajebano na nekoj planeti.Medjutim, nekako druga i treca epizoda mi izgledaju kao dokumentarac o planeti xyz, kao da putovanje do Demetera nije ni bitno. Videcemo kako se dalje razvija.

Pantheon - E ovo je vec zajebano. Jedini minus jeste sto je crtac u formi vizualnog romana ili point i click avanture,bas mi se ne svidja to u modernim crtacima. Dajte malo leprsavosti u crtez. Elem, nabudzenost AI, za sada ovde uopste ne vidim neku manu,iako je prva epizoda bila nekako cudna, vec se u 2-3 to dobro odigrava, i jedva cekam sta ce dalje biti. Koliko vidim ima 2 sezone i to je to.
CIA niggers

Zlix

Ja odgledao tri epizode Invincible i zasad je vrlo dobro.