Preporučite seriju...

Started by Vladimir, September 23, 2010, 08:51:29 PM

Previous topic - Next topic

Elesar

Quote from: Grujah on November 24, 2010, 01:36:28 PM
U pravu si, sad sam proverio. Charli je najplaceniji sto se tice sitkoma a Hju drame. Dosta veliko razlika milion i nesto po epizodi naspman pisljivih 400 hiljada.

Charlie bre rullzzz! Charlie Harper for president!  [grin2]
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Силни

Two and a Half Men je carska serija! Ako ništa zbog Čarlija i bratanca mu, mali je da ne poveruješ...

Treći kamen od sunca, toga bi se trebalo podsetiti pod obavezno...

I pored komedija, neponovljivi Džeremi Bret  [hail2] , i Adventures of Sherlock Holmes [hail2] [hail2] [hail2]

Elesar

Quote from: Silni on November 24, 2010, 06:52:15 PM
Two and a Half Men je carska serija! Ako ništa zbog Čarlija i bratanca mu, mali je da ne poveruješ...

Treći kamen od sunca, toga bi se trebalo podsetiti pod obavezno...

I pored komedija, neponovljivi Džeremi Bret  [hail2] , i Adventures of Sherlock Holmes [hail2] [hail2] [hail2]

Bas tako!
Ko je sledeci na meniju?

Lord Vader89

jaoj, Treci kamen od Sunca, mnogo jaka stvar   [laugh2] [laugh2] [laugh2] [laugh2]

WOOLF

Za Jeremy Brett i Sherlocka  [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [sign-good]
Woolfcomics

Elesar

Quote from: Lord Vader89 on November 24, 2010, 07:13:50 PM
jaoj, Treci kamen od Sunca, mnogo jaka stvar   [laugh2] [laugh2] [laugh2] [laugh2]

Priznaj da ti se svidela Sali!  [tongue3] [grin2]
Ko je sledeci na meniju?

Lord Vader89

sa Sali samo sado-mazo, pa ako volis  [grin2] [grin2] [grin2] [grin2]

Amemiya

Doug Piranha

Moji favoriti su već spomenuti. Firefly, meni najbolja serija svih vremena, mešavina gomile žanrova koja odlično funkcioniše, likovi sa kojima se saživite, od prvog do poslednjeg člana posade, pa čak i sa nezaboravnim negativcima - Niška, Jazavac, JoSafBridž... Greota što je otkazana, ali ovako ostaje kult, magija koja nikad neće nestati. A i ko je željan još Serenity avantura, tu su mu stripovi :) Coupling, najbolja komedija svih vremena, gde je kao i u slučaju Firefla temelj odlična hemija među isto tako odlično osmišljenim likovima koje igraju pravi glumci (za dokaz pogledati jadnu američku varijantu serije). Kao neopravdano potcenjenu seriju preporučujem Spartacusa, ono što je počelo kao bledi hibrid 300 i Rome, preraslo je u zanimljivu priču prepunu spletki (a la ASoIaF), likovi vam takođe prirastu za srce, a preterano šibanje i gole grudi ne mogu da škode ;D Stiže uskoro prequel koji po trejleru čini se sadrži sve dobitne sastojke originala, a onda i druga sezona, koja će nadam se uspešno prebroditi zamenu glavnog glumca.

I da preporučim nešto aktuelno, kanadska serija Lost Girl, sa mitološkom i natprirodnom tematikom, nema budžet američkih parnjaka (npr. Supernatural, Charmed, Buffy...), ali priče i likovi su dovoljno zanimljivi da to nadoknade. U krajnjoj liniji, serija u kojoj je protagonista biseksualna sukuba detektivka ne može da bude loša ;D

Lorenzo

Rommel

Quote from: Silni on November 24, 2010, 01:45:50 PM
Hju Lorija pamtimo manje više iz Crne Guje, ali koliko se sećam igra i u 101. dalmatincu i Čoveku sa gvozdenom maskom, sa Di Kapriom. I u nekom ljigavom ljubiću gde se on i žena mu na sve moguće načine trude da dobiju dete ali ne ide, pa se to iskomplikuje kako, pa bla bla...  [puke2]
a Jeeves & Wooster?
You got to learn to leave the table when love is no longer being served

Силни

Quote from: Rommel on November 25, 2010, 10:07:25 AM
a Jeeves & Wooster?

Zaboravio... WOOLFb me, pored tebe, podsetio   [sign-good]

Rommel

Quote from: Silni on November 25, 2010, 10:10:46 AM
Zaboravio... WOOLFb me, pored tebe, podsetio   [sign-good]

nisam vidio sorry....
You got to learn to leave the table when love is no longer being served

Силни

Quote from: Rommel on November 25, 2010, 11:12:21 AM
nisam vidio sorry....

Ništa ništa, ne smeta nikako, dokaz da treba da utvrdim gradivo. Samo uživaj  [juznapruga2]

Djontra Volta

Jel zna neko sta bi sa serijom Treshold ili tako nesto,ne znam kako se tacno pise na "americkom"?Bila dobra serija,prva sezona na vise program je emitovana a onda ko da je u zemju propala,ni traga ni glasa.