Preporučite seriju...

Started by Vladimir, September 23, 2010, 08:51:29 PM

Previous topic - Next topic

WOOLF

Quote from: wele on December 27, 2017, 12:14:35 AM
Na prvo gledanje, mozda kod treceg dogura do stamene cetvorke

ozbiljno, nije to lose samo... ma, vidjeces  ;D

Taman zavrsio  [cry2]  ide to donekle dobro vec sam se ponadao evo nesto novo a valjano.
Ubrzano ali solidno. Pred kraj vec pocinje da skripi dok na samom kraju gubi sav smisao...ako sam dobro cuo ide valjda i druga sezona. :/
Woolfcomics

negativac

ciprijani

Vec spominjane Dark, i Godless, od mene jako visoku ocenu. Narocito Godless!
...јер ко навија за Партизан,не треба му још много да би био срећан...

Paka01

American Crime Story, season 2: The Assassination of Gianni Versace

Nakon dvi epizode mogu reć da nisam baš zadovoljan. Za razliku od stvarno fenomenalne prve sezone (slučaj O.J. Simpson), ovo mi se čini ko da je podbacilo. Već nakon samo dvi epizode sve skupa djeluje poprilično razvučeno i bogami ne znam kako misle napuniti cijelu sezonu od 10 epizoda, a da zadrže koliko toliko interesa. Šteta, jer glumci su dobri, no priča je pretakanje iz šupljega u prazno i fali one napetosti i dramatičnosti koje su bile glavne odlike prve sezone.
"There's no such thing as a good time for bad luck"

Vladimir

Quote from: WOOLF on December 28, 2017, 09:37:07 PM
Taman zavrsio  [cry2]  ide to donekle dobro vec sam se ponadao evo nesto novo a valjano.
Ubrzano ali solidno. Pred kraj vec pocinje da skripi dok na samom kraju gubi sav smisao...ako sam dobro cuo ide valjda i druga sezona. :/
vidim da se dark poredi sa stranger things ali meni je vise kao lost
tako je i zavrsilo... meh

Riđobradi

Sinoć odgledao prvih petnaest minuta prve epizode Digitalnog ugljenika http://www.imdb.com/title/tt2261227/. Zaspao sam od umora, ne od dosade, tako da nastavljam večeras...

Na prvi pogled deluje da je tih glomaznih 100 miliona dolara spičkano s nekim smislom. Akciono, trashy, in a good way... Pokušao sam da čitam istoimenu knjigu, ali nije me dojmila uprkos žanru i temi koja obećava, tim pre mi tv verzija više odgovara. 

Jel gledao neko Rimljane u Britaniji http://www.imdb.com/title/tt5932548/? Čemu li je?
тыпе оф материал

Vladimir

Quote from: Riđobradi on February 05, 2018, 01:52:49 PM
Sinoć odgledao prvih petnaest minuta prve epizode Digitalnog ugljenika http://www.imdb.com/title/tt2261227/. Zaspao sam od umora, ne od dosade, tako da nastavljam večeras...

Na prvi pogled deluje da je tih glomaznih 100 miliona dolara spičkano s nekim smislom. Akciono, trashy, in a good way... Pokušao sam da čitam istoimenu knjigu, ali nije me dojmila uprkos žanru i temi koja obećava, tim pre mi tv verzija više odgovara. 
u prve tri epizode su potrosili svaki klise kog su se setili, ali da, ide to  :)

Imrahil

Pogledao prve dve epizode za sad, dosta verno prema knjizi. I skroz ok :)
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Paka01

Pogledao sam Westworld.

Sve u svemu, zadovoljan sam. Ne bi je proglasio nekim remek-djelom, no radnja i izvedba iste me nisu razočarali. Vidim da se ljudi žale da je serija prespora, ne meni to nije smetalo i baš mi je drago da ide malo laganijim tempom. Glumci su super, cijeli vizualni dojam je prva liga, a radnja me baš zaintrigirala. Ima serija svojih minusa (većinom sve s Maeve, znat ćete ako ste gledali), no nije mi to pretjerano umanjilo uživanciju. Kraj sezone je skroz lijepo odrađen s potencijalno otvorenim krajem i ne čudi me što ide druga sezona, iako bi komotno moglo i bez nje.

Zlix

Quote from: Paka01 on February 16, 2018, 12:55:41 AM
Pogledao sam Westworld.

Sve u svemu, zadovoljan sam. Ne bi je proglasio nekim remek-djelom, no radnja i izvedba iste me nisu razočarali. Vidim da se ljudi žale da je serija prespora, ne meni to nije smetalo i baš mi je drago da ide malo laganijim tempom. Glumci su super, cijeli vizualni dojam je prva liga, a radnja me baš zaintrigirala. Ima serija svojih minusa (većinom sve s Maeve, znat ćete ako ste gledali), no nije mi to pretjerano umanjilo uživanciju. Kraj sezone je skroz lijepo odrađen s potencijalno otvorenim krajem i ne čudi me što ide druga sezona, iako bi komotno moglo i bez nje.

Ma da, dobra serija, ali zaista su trebali ostati na tih 10 epizoda.

Lord Vader89

otkud znate?
vec izasla druga sezona?
[canbelive]]

Zlix

Imrahil

Quote from: Imrahil on February 13, 2018, 12:38:15 PM
Pogledao prve dve epizode za sad, dosta verno prema knjizi. I skroz ok :)

Završio. Ispoštovali kolko tolko knjigu, ali naravno zasladili holivudski sa ljubavnim patnjama i porodičnim problemima ;D
Minusi Envoji koji su u seriji simpatična družina iz šume, Kavahara (ovo brat sestra je ubilo u pojam na kraju), Falkoner (i ljubavna patetisanja), kao i Sara sa početka, ali morala je da strada da se napravi proctor za ljubav iz starih dana [garf] Preteraše i sa Po-om, ali aj, ok je glumac. Generalno su mi glumci skroz dobar izbor i dosta vade seriju.
Da nije sf i skroz dobra ideja bila bi za zaborav, ovako aj, može da se gleda.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Mister X

Quote from: Zlix on February 18, 2018, 01:43:24 PM
Ma da, dobra serija, ali zaista su trebali ostati na tih 10 epizoda.
U prvoj sezoni Westworlda su otvorena brojna i vrlo kompleksna pitanja koja zaslužuju bar još 3-4 sezone razrade. Jedan od prvih utisaka po završetku prve sezone je da je ovo serija koja će još poprilično trajati i da ima ozbiljan potencijal da izraste u remek-delo. Teško mi je shvatljivo kako neko posmatra prvu sezonu kao zaokruženu celinu.

Paka01

Kod mene bas suprotno... Misljenja sam da bi se ovo itekako razvodnilo ako bi islo jos nekoliko sezona. Prva sezona bas lijepo funkcionira zaokruzeno i sva ta brojna pitanja nisu od krucijalne vaznosti da moraju biti odgovorena, vec im je priroda takva da se gledatelj sam zapita o njima i nadje svoju verziju buducih dogadjaja. Po mom misljenju, prva sezona nije kompletna jedino nekome tko je navikao da ama bas sve mora biti razjasnjeno (bez ikakve uvrede ili slicne namjere).

Nije ovo situacija kao npr. u Lost gdje sam na kraju serije imao dojam da bas fali mnogo toga sto bi objasnilo dosta bitnih stvari (ili sam ja samo preglup da shvatim) (p.s. stvarno volim Lost) A u Westworldu... Sta ce biti s parkom sada kad su roboti preuzeli kontrolu? Je li Hopkins stvarno mrtav ili je ono isto bila robotska verzija njega (jer koga je ono printao u onoj kolibi?)? Sta je sa Maeve? Dalekoistocna verzija parka? Na kraju krajeva nebitno i ostavljeno gledateljima na volju.