Preporučite seriju...

Started by Vladimir, September 23, 2010, 08:51:29 PM

Previous topic - Next topic

Elesar

Uh, a taman sam mislio da mi nesto zameni Evu i Penny preko leta...  [bitenails2]
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Lord Vader89

Zavrsio sam danas X-Files S06....naravno, bez da kompletiram klifhenger, nisam ni takao S07 jos uvek :)

Nazalost, pored nekolicine epizoda (mogu se nabrojati na prste jedne ruke), koje se ticu glavnog plotlinea oko zavere i invazije, ostatak je tesko djubre. Neko kao da je stavio Karteru pistolj uz glavu, i idemo, na papiru cu videti ili parodiju tvoje serije, ili tvoj mozak [embarrassed2] Neke tamo epizode s ljubavnim parom kaspera duhova ubica, pa likusa koja priziva kisu, pa vanzemaljac koji voli da igra bejzbol, ejbre [embarrassed2] [pullhair2]

Ima ona dvodelna prica gde je kompletiran hjum'n-ejlij'n hajbrid, pa odjednom frka i panika zbog invazije, i to je bas bas odlicno bilo.
I ova poslednja s poreklom zivota nije losa (secam se epizode sa teveja jos)....al ako je 90% S06 bilo ovako sranjasto, te ako su jos malo pa potpuno doveli pricu do klimaksa....sta li ce koji moj da tupe jos 3 sezone [pullhair2] [cry2] (secam se onoga da je jedna sezona posledica Molderove otmice, to ce valjda 8. da bude?

u svakom slucaju, greota....

Riđobradi

U poslednjih nekoliko godina britanski autori dali su svoj doprinos krimi žanru, "povampirenom" pod uticajem tzv. skandinavskog noara. Tako smo bili u prilici da, u većoj ili manjoj meri, uživamo u The Fall (sjajna, uskoro će i nastavak), Broadchurch (mnjah), Top of the Lake (novozelandska serija, sa početkom u režiji Džejn Kempion, ali po senzibilitetu anglosaksonska-britanska :) - sjajne prve četiri epizode, a posle toga se razvodnjava i postaje sapunica - upravo zbog fenomenalnog početka na kraju sam je zapravo doživeo kao veliko razočarenje). Hinterland još nisam pogledao, ali s obzirom da je reklamiraju kao "velški noar" kapiram da će se dobro uklopiti sa ovim prethodno navedenim serijama.

Jedna od najboljih po meni je ovogodišnja Happy Valley, sa sjajnom Sarom Lankašir u glavnoj ulozi. Jorkšir. Na prvi pogled mirna engleska provincija, ali zato, na drugi, zahvaljujući otmici ćerke jednog lokalnog preduzetnika, otkrivamo deo polusveta koji valja drogu pogubljenoj omladini.

тыпе оф материал

billy

Gledao bih PD ali ne mogu mnogo mi je ruzna ova glumica sto izgleda kao les. Gadna mi pa ne mogu da gledam Penny Dreadful.

;D

Gledam Stargate SG-1 sesta sezona.

Lord Vader89

hoce elesar da banuje ili cu ja [timeout2] [timeout2] [timeout2] [timeout2]

Elesar

Navija za partizan, ne treba mu veca dijagnoza neukusa od toga ;) :P
Ko je sledeci na meniju?

billy

Sta je tu lepo? Moze li objektivan komentar?  ;D

Lord Vader89

Elesar

Ko je sledeci na meniju?

Lord Vader89

i to na los dan, zamissi tek kad sija sunce [love2]

billy

O ukusima zaista ne treba raspravljati. :D

Elesar

Samo cu pogledati u kaljuzi tvog neznanja, grobaru...

... i uzdahnuti onima sto ne vide ispred svojih ociju...

...zarad onih, poput Elesara, sto prozimaju i sto nagradu za to dobice!

Ko je sledeci na meniju?

Deda Moma

Quote from: Elesar on July 27, 2014, 06:32:31 PM
Navija za partizan, ne treba mu veca dijagnoza neukusa od toga ;) :P

Al' ti je komentar...
Samo dobri tripovi

Elesar

Zapravo, hteo sam da kazem dijagnoza, al' ajde, deca jos nisu tad otisla na spavanje... ;) :P
Ko je sledeci na meniju?

Deda Moma

I meni je bezveze to šta je naveo kao razlog zašto ne gleda seriju, ali ti je i tvoj pokušaj zajebancije promašio temu.
Samo dobri tripovi