House of the Dragon

Started by naker777, August 22, 2022, 10:43:06 PM

Previous topic - Next topic

naker777

Krv je prolivena.. početak kraja. Driftmark je vrhunska epizoda  [bravo2]

naker777

Naježen sam gledao scenu kada stari kralj šeta i uspinje se na presto. Vrhunska gluma, vrhunska epizoda  [bravo2]

chile

Viseris pokidao, sjajan glumac. Mora da se pohvali i sminka, sjajno su uradili posao da se vidi kako se raspada od lepre
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"

naker777

Da, odlično su mu odradili šminku, baš je bilo mučno za gledati.

Lord Vader89

i taman to kad pomenuste, mora neizbezno poredjenje s Prstencem u produkciji Aliekspresa (i kojekakvih Lukasfilmovih isprdaka, itd.) - da naglasim samo kolko ova serija deluje realisticno, taktilno, itd.

Goldy

Quote from: naker777 on October 11, 2022, 09:37:49 PM
Naježen sam gledao scenu kada stari kralj šeta i uspinje se na presto. Vrhunska gluma, vrhunska epizoda  [bravo2]
Pročitah da je kruna ispala slučajno i da je Met Smit improvizovao kada je vratio  [bravo2] [bravo2] [bravo2]

ne zna neko koliko sezona je planirano ?
It keeps on spinning. There's no beginning

naker777

Martin je rekao da bi trebalo biti četiri sezone. Ali njemu ne treba verovati  ;D

naker777

Igra prestola nas je navikla na ubitačne pretposlednje epizode sezona i stvarno ne znam šta im je bilo u glavi pa da završe epizodu na način na koji su je završili, jer cela ta scena sa starom princezom i zmajem nema veze sa vezom.

Šteta, jer do tog momenta mi je bila dobra, odlično prikazana otimačina za presto čim je stari kralj izdahnuo i neminovni raskol unutar kuće Hajtauera. Svi bi oni da ugrabe moć samo za sebe.

naker777

HBO nastavlja sa tradicijom da im epizode procure po torentima par dana pre premijere, ali super je snimak i može normalno da se gleda.

Elem, spora epizoda i mislim da se oseti da je stari kralj svojom glumom nosio seriju na svojim plećima i bedak što ga više nema, ali cenim da će ljudi biti zadovoljni načinom na koji je završena epizoda tj. sezona :)

ciprijani

I sada cekanje od dve godine na sezonu dva... :(
...јер ко навија за Партизан,не треба му још много да би био срећан...

naker777

Ove moderne serije imaju sve manje i manje epizoda po sezoni i sve duže i duže pauze između sezona  :-\

naker777