Preporučite seriju...

Started by Vladimir, September 23, 2010, 08:51:29 PM

Previous topic - Next topic

Vladimir

Nisam zahtevan: nesto kao Lost, Battlestar Galactica ili Rome...  :D

Djole

Prijatno me iznenadilo Supernatural, koji sam dugo odbijao da gledam zbog sličnosti koncepta sa ZZCP, a i zato što dvojica glavnih glumaca izgledaju k'o balvani. I okej, jesu balvani, ali kad preguraš prvu dosadnjikavu sezonu, uopšte nije loše - ima horora, ima humora, ima jako dobrog kontinuiteta koji za razliku od BSG i Lost čak i ima smisla. Napravili su Big picture koja ima jako malo rupa, a sasvim je očigledno da nisu krenuli s njom u planu.

A trenutno sam na trećoj sezoni Eureke, isto nije loše za uz klopu.
"Brezvezarije! Prozrakaste brezvezarije!"

Vladimir

Thanks. Continuity FTW.

A Deadwood?

Djole

Dexter

Nešto kalo Lost i BSG? Serija koja definitivno ne treba da se propusti: D E X T E R!!! Tu može da doje i Flashforward, Fringe, nešto laganije The Mentalist i Psych! Ali, Dexter, pod obavezno!!!

Vladimir

Quote from: Djole on September 23, 2010, 09:49:20 PM
Vestern. Not my cup of tea.
Bonelijevac a ne voli vestern? C,c,c.  :P Salu na stranu, pitanje je bilo za sve osim za tebe.

Vladimir

Quote from: Dexter on September 23, 2010, 09:53:23 PM
Nešto kalo Lost i BSG? Serija koja definitivno ne treba da se propusti: D E X T E R!!! Tu može da doje i Flashforward, Fringe, nešto laganije The Mentalist i Psych! Ali, Dexter, pod obavezno!!!
Ima li Dexter kontinuitet, tj zaplet koji moze da se prati kroz celu sezonu?

Uf, Fringe sam batalio jos kod pilota, sorry. Ono kad su prebacivali slike iz mozga pokojnika na kompjuter je bilo malo mnogo.

Lord Vader89

Star trek!!!!!!  [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2]

Juce sam zavrsio The next generation, te su mi ostale jos samo Voyager i Enterprise, posle ce da mi bude krivo, i da mi fali novo  [cry2]

Si gledao Fawlty towers?  [grin2]

Djole

Fringe je hit or miss. Ali likovi su dobri, odnosno ćale i sin su super, naročito ćale. Čekam devedejove druge sezone, pa da vidim da li guram dalje.

Dekara kaže i da je V "okej".

Flashforward me smorio s pilotom. A kad serija s tako zanimljivom osnovnom idejom može da smori na početku, dižem ruke.

Vladimir

Quote from: Lord Vader89 on September 23, 2010, 10:10:57 PM
Star trek!!!!!!  [hail2] [hail2] [hail2] [hail2] [hail2]

Juce sam zavrsio The next generation, te su mi ostale jos samo Voyager i Enterprise, posle ce da mi bude krivo, i da mi fali novo  [cry2]

Si gledao Fawlty towers?  [grin2]
ST odgledao sve sem TOS, ali Fawlty Towers nisam. Fala!

Vladimir

Quote from: Djole on September 23, 2010, 10:11:56 PM
Dekara kaže i da je V "okej".
Gledao ovde na TV-u, pa me smorile reklame i pauze... Uzmem diskove.

Lord Vader89

Quote from: Vladimir on September 23, 2010, 10:14:32 PM
ST odgledao sve sem TOS, ali Fawlty Towers nisam. Fala!

Obavezno!!!! Cela serija ima citavih 12 epizoda, ako se ne varam, John Cleese (Monty Python :D ) je pravio, i igrao glavnu ulogu, ma savrseno!!!
U vise navrata sam se prevrtao od smeha, a ne ide to tek tako kod mene :)

WOOLF

[sign-agree]
Fawlty-ja Obavezno.Zagarantovan [lol2] [lol2] [lol2]
Woolfcomics

Dexter

Quote from: Vladimir on September 23, 2010, 09:58:06 PM
Ima li Dexter kontinuitet, tj zaplet koji moze da se prati kroz celu sezonu?

Da, radnja traje cele sezone i tu se zaokruži. Onda se nova priča nastvalja u sledećoj sezoni. Oduševljama me kako se lik(ovi) grade kroz epizode i sezone, pre svega psihološki i kako se temeljno sipituju odnosi neprijateljstva, prijateljstav, ljubavi, roditeljstva,... Dexter možda ne privuče pažnju odmah, ali je serija GENIJALNA i iza toga stojim!!!