Forum "Izdavači"

Started by sloba, September 19, 2010, 05:48:40 PM

Previous topic - Next topic

sloba

Dragi prijatelji, poštovani forumaši, apelujemo na sve vas da ovaj forum ostane otvoren isključivo za predstavljanje noviteta i raznih obaveštenja od strane izdavačkih kuća. Sva pitanja neka budu usmerena samo na detalje tipa kada će sledeći broj, koliko ima strana, gde će biti štand ako negde učestvuju, koja je cena i slično, odnosno sve što je vezano samo za predstavljeno izdanje ili odredjenu najavu. Na izdavaču je da odluči da li će odgovoriti i na to.

Izdavači su ovde svojom dobrom voljom i sa željom da nam pruže objedinjene najave svih izdanja na jednom mestu, što odgovara i njima i nama koji pratimo dešavanja na strip sceni, pa mislimo da to treba poštovati i ceniti. Naravno, svako je podložan kritici, tako i treba da bude, ali jedino mesto na koje je ispravno poslati sugestije, predloge, kritike, jeste službeni mail, ili forum odredjenog izdavača.

Ako vam se neko izdanje ne dopada, ne odgovara vašem ukusu u bilo kom pogledu, vezano za cenu, izbor korica, materijala, dizajn, crtače i slično, molimo vas, nemojte ni komentarisati, a posebno ako ga ne želite kupiti. Nikoga ne zanima šta se kome ne dopada, to je gubljenje vremena za onoga ko o tome piše, umesto da se fokusira na ono što ga interesuje, kao i bespotrebno kvarenje ugodjaja onima koji podržavaju i vole odredjeni strip.

Molimo vas da ako imate bilo kakva pitanja za izdavače koja nisu vezana za detalje o konkretnom stripu koji su najavlili, ili o manifestaciji, učešćima na sajmovim, festivalima i slično, da pišete direktno njima na službeni mail. Ako već imate potrebu da javno na forumu razgovarate o nečemu što vam smeta, što biste da kritikujete, kao što je cena, poslovna politika izdavača, dizajn i bilo šta drugo, a ne želite njima da pišete na mail, otvorite novu temu u Svetu stripa, Bonelliju, Evropskom stripu, Kafani, ili u bilo kom forumu gde bi to bilo odgovarajuće.

Hvala na razumevanju.
"Ako želite da raskomadate Srbiju, prepustite to Srbima, niko to bolje od njih neće učiniti!"