Mladi Blueberry 1, 2 i 3

Started by Tromislawski, September 17, 2010, 02:05:05 PM

Previous topic - Next topic

Anto

Dajte Ralph Azhama u Perle!
Može i u Stripoteku.

gafac

Moze li mi neko bas precizno objasniti radnju ovog stripa,bas me je zainteresovalo ovo izdanje,mislio sam da krenem sa marsalom ili mladim B.nisam bas siguran da li ce mi se svideti pa reko ajde sa ovim manjim zato sto je mozda obicnog B. mozda i previse(28).Svi mi kazu da je strip odlican a i ja obozavam western mada je ipak bolje da me posavetuje neko ko ima iskustva sa ovim stripom...

Hvala unapred  ;)

rope76

a, be, gafac, što si lenj.
Pročitaj tu malo što ima u raspravama o njemu.

Po kvalitetu:
1. Blueberry
2. Mladi Blueberry
3. Maršal Blueberry

kao što vidiš, najbolje je upravo ovo čega ima najviše
Većina ljudi ne voli mnogo stripove, samo strip junake. Varvarska dimenzija stripa. smarvel ogrev.

Ignus

Chihuahua pearl ( album br. 13. ) je  odlično mjesto za započeti čitati bluberija

gafac

Oke,hvala puno,uskoro pocinjem sa citanjem  :D

gafac

A posle idem do 23. albuuma koliko sam skapirao,posle valjda ide nesto malo drugacije i epizode su monotone(koliko sam procitao na ovoj temi)?

rope76

Quote from: Ignus on April 27, 2012, 01:55:17 AM
Chihuahua pearl ( album br. 13. ) je  odlično mjesto za započeti čitati bluberija

Može se odatle početi. Možda je i najbolje odatle početi Bluberija, pa ako vam se svidi nastavljati ostalo.

Quote from: gafac on May 02, 2012, 02:18:39 PM
A posle idem do 23. albuuma koliko sam skapirao,posle valjda ide nesto malo drugacije i epizode su monotone(koliko sam procitao na ovoj temi)?

Ide nešto mnogo drugačije, još kvalitetnije, zrelije, bez silnih puškaranja, preokreta, spašavanja predsednika i indijanskih plemena... dramaturški savršeno.

Većina ljudi ne voli mnogo stripove, samo strip junake. Varvarska dimenzija stripa. smarvel ogrev.

gafac

Oke,znaci da krenem od Chihuahua pearl pa na dalje,e sad ja sam gledao da uzmem marketprintov 5 album i na dalje da idem sa bookglob-om,mislimd aje to najpovoljnije :D

boss52

Meni je odličan Vilsonov Mladi Bluberi, albumi 4 - 9, obožavam njegov crtež, priča je manje-više korektna. Valjda će se Bookglobe smilovati da izbaci 8 & 9...
From the rockin' of a cradle to the rollin' of the hearse
The goin' up was worth the comin' down

gafac

A da li neko zna kada ce mp izdati 6 album?

rope76

Na jesen, za sajam/salon.
Tako je bar dosad bilo. Jedan integral godisnje.
Samo su krenuli sa 2, cini mi se.

gafac

Pa ja nesto gledao i razmisljam da uzmem zadnji od mp-a,zatim da uzmem 19 i na dalje od bookgloba i da upotunim 6 od mp-a na jesen  :D

Mislim da je najpovoljnije,a i ne treba mnogo da se ceka  :D

Unngenant

Da li Bookglobe planira da izdaje i dalje Mladog Blueberry? Stigli su do 7. broja a čini mi se da ih ima 19.