Pravila

Started by Admin, September 17, 2010, 12:23:53 PM

Previous topic - Next topic

Admin

Na forumu neće biti zabranjenih tema, dozvoljene su priče o svemu, ali samo ako su u odgovarajućem podforumu. Ako konverzacija krene u drugom pravcu u odnosu na podforum u kojem je tema pokrenuta, nastavite dalju komunikaciju u za to predviđenom podforumu.

Sve poruke koje ne pripadaju određenom podforumu, biće prebačene u podforum Kafanske priče. U tom podforumu je dozvoljena žučnija rasprava, ali bez ličnih uvreda. Ako niste sigurni kojem je podforumu određena tema namenjena, otvorite je u Kafanskim pričama, kafana trpi sve :)

Poruke koje sadrže uvrede, biće prebačene u podforum Hospitalizacija, gde možete nastaviti dalje sa raspravom. Ako nastavite da pišete uvrede van tog foruma bićete kažnjeni udaljavanjem sa foruma.

Takođe Vas molimo da ne prenosite sukobe koje imate sa određenim osobama na drugim forumima, na naš forum. Sigurno svako ima bar jednu osobu sa čijim se mišljenjem ne slaže, ali probajte da u razgovor uključite argumente, jer ako nemate argumenata, onda ste u startu izgubili u raspravi, uvrede su izraz lične nemoći. Nadamo se da shvatate da Vas vaše ponašanje na internetu reprezentuje isto kao i ponašanje u stvarnom životu.

[welcome3]
Moramo izgledati kao da znamo šta radimo!