Brendon broj 2 : Suza tame

Started by Max, April 27, 2012, 04:48:16 PM

Previous topic - Next topic

betelgez

dzoni

kako ide prodaja brendona?....pitanje za izdavaca...dali ste zadovoljni prodajom?

Zlix

Procitao sam broj 2. E mogu reci da mi je ova epizoda mnogo bolja od prve. Crtez mi je lepsi, a prica mi je zanimljivija, sve vreme mislis jedno, kad pred kraj preokret, uopste nisam mogao predvideti ono u vezi klinca. Samo malo je kraj... tuzan.

dzoni

Zlix

Valjda na svaka dva meseca? U julu trojka, a?

Villain

Gustav

Da li je neko kupio ovog Brendona dvojku? Da cujemo utiske.

E da i jos jedno pitanje. Kupuje li neko uopste ovo u HC? Interesujeme bas kada se isti strip radi i u HC i SC, sta ljudi onda uzimaju. Uzima li neko uopste skuplji HC?
Superhika za predsednika Srbije! Da nastavi da krade siromašnima i daje bogatima!

WOOLF

Ja uzeo ne stigoh još da pročitam, naravno sc.
I objavili na unutrašnjoj stranici kompletan Danantov mrski post... :P
Woolfcomics

ness1602

Quote from: Gustav on May 24, 2012, 08:40:01 PM
Da li je neko kupio ovog Brendona dvojku? Da cujemo utiske.

E da i jos jedno pitanje. Kupuje li neko uopste ovo u HC? Interesujeme bas kada se isti strip radi i u HC i SC, sta ljudi onda uzimaju. Uzima li neko uopste skuplji HC?

Daj da ti odgovorim. Jako mi se svideo strip,te sam ga uzeo u HC-u. Nema neke velike razlike, ali mi je jako svidjaju korice.
CIA niggers

dzoni

ja uzimam sc zuti papir...super je brendon...samo nema vlasnika da mi odgovori na pitanje..kako ste zadovoljni prodajom ?

lixon

Quote from: WOOLFb on May 24, 2012, 08:44:21 PM
Ja uzeo ne stigoh još da pročitam, naravno sc.
I objavili na unutrašnjoj stranici kompletan Danantov mrski post... :P
Pa pada kisa.Sada imas vremena za citanje!  [cry2]

Max

Quote from: dzoni on May 25, 2012, 01:22:51 AM
ja uzimam sc zuti papir...super je brendon...samo nema vlasnika da mi odgovori na pitanje..kako ste zadovoljni prodajom ?
Prodaje se uobicajnim ritmom!
Do kraja maja ocekujemo i hc Brendon broj 2!

dzoni

:D   cekamo na trojku     :)

Max

Quote from: Kresha on May 27, 2012, 06:33:53 PM
Ka'će meki kec u Darkvud?

Nece ga biti! Kec je skoro rasprodat!

lixon

Quote from: Max on May 27, 2012, 06:40:59 PM
Nece ga biti! Kec je skoro rasprodat!
Dobro je sto je tako.Imam ovu inf. vec par dana,ali nisam zeleo da ti otimam posao!  [grin2]