Brendon

Started by Elesar, March 02, 2012, 08:20:35 PM

Previous topic - Next topic

Elesar

Dok vam se kasnije ne obrate i sami predstavnici izdavaca, evo oficijelne najave premijernog izdanja nase najnovije izdavacke kuce - Malagme!

Dakle,

Brendon - Rodjen 31.februara

naslovnica: Corrado Roi
scenario: Claudio Chiaverotti
crtez: Massimo Rotundo

Format A5, 98 strana.

Brendona mozete kupiti u 3 razlicite varijante:

- meki povez, beli offset papir (cena 300 din.)
- meki povez, zuti offset papir (cena 300 din.)
- tvrdi povez, beli offset papir (cena 600 din.)

Tokom popodneva/veceri strip ce se naci u striparnici Darkwood, a kasnije u narednim danima i u svim ostalim striparnicama u Srbiji, te zemljama regiona.

2.broj se ocekuje neposredno pred novobeogradski Sajam knjiga na prolece.

Ocekujemo i pozdravnu rec izdavaca.
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Villain

[welcome3]
Dobro došli.
Puno sreće i uspeha. Da ovaj serijal isterate do kraja...
Koliko mogu da predpostavim vredna i stripofilska ekipa stoji iza ovog projekta.
Serijal koji ću definitivno pratiti...

broj1

Srecno Malagmi!

brandon se moze kupiti u tri varijante, kuku cini mi se da je to nevidjeno na nasim prostorima  [bravo2]
da li je javna informacija kako je rasporedjen tiraz medju tih tri varijanta...

marinac

marinac

Quote from: broj1 on March 02, 2012, 09:35:08 PM
Srecno Malagmi!

brandon se moze kupiti u tri varijante, kuku cini mi se da je to nevidjeno na nasim prostorima  [bravo2]
da li je javna informacija kako je rasporedjen tiraz medju tih tri varijanta...
100 HC i dva puta po 200 SC.

legazter

Hvala gosn moderatore.  ;D
''нaћи мeнe никaд нeћeтe jeр сaм прoнaшao нoв грoб кoмфoрниjи и мнoгo лaкши зa излaжeњe''

Snake Plissken

300 djunti za korice?

kovica

Meni je potpuno ok da HC bude i drastichno skuplji,  pod uslovom da izdavac da pristupachnu varijantu mekog poveza........tvrde korice na taj tirazh i ne izadju mnogo manje od 300 dinchi. A ko oce da se kurchi.....neka plati :)

Btw, veliki pozdrav i puno srece u radu zhelim ekipi Malagme, a posebno mi je drago sto znam i lichno dobar deo ekipe !
[sign-yourock] [sign-good] [juznapruga2]

Max

Poštovani čitaoci, našoj izdavačkoj kući je izuzetna čast I zadovoljstvo  da velikom broj strip fanova predstavi jednog neobičnog I nama nepoznatog strip junaka, koji do sada nije izlazio na našim prostorima.
Nepoznato je oduvek bila velika enigma za sve što nam se dešava u životu? Može biti odbojno, kao za većinu ljudi koji se plaše saznati nešto novo, promeniti svoje navike Ili način razmisljanja ili pak otkriti jednu istinu o sebi. Za mali broj onih radoznalih I odvažnih,  koji se odluče da otkriju nepoznato, put, može biti zanimljiv, naporan I težak ali svakako neće biti dosadan. Zar baš to nije čar celokupnog bitisanja? Nije li to ona nit koja nas vodi istražiti nepoznato...
Mi smo se otisnuli u nepoznati svet Viteza lutalice Brendona D;Arknesa...
Zasigurno najmračniji strip SBE izdavačke kuce, prepun nasilja, spoj fantastike I horora začinjenih akcijom u retkim slučajevima se završava srećno.
Idejni tvorac Brendona je Claudio Chiaverotti rođen 20.06. 1965 u Torinu gde i danas živi i radi. Za Sergio Bonelli Editore počinje sa radom 1989. godine kao jedan od scenarista Dilana Doga, Martina Misterije i Zone X. 1998. na svetlo dana izlazi Brendon koji se od juna iste godine pojavljuje na kioscima svaka dva meseca. Osim Chiaverottija jednu od najvažnijih uloga ima Corrado Roi koji je svojim mračnim crtežom dočarao vreme apokalipse u kojem se Brendon nalazi. Od prvog broja uživaćete u naslovnim stranama koje izrađuje,kombinujući tehnike akvarela, gvaša i drvenih bojica. Takođe ne smemo zaboraviti Masima Rotunda, koji je obavio odličan posao, detaljnim crtežom i prepoznatljivim likovima, u koje je uložio mnogo vremena i truda.   
Fanovi Dilana i Dampira ce dobiti još jednog junaka koji na putu u nepoznato odoleva raznim iskušenjima na stranicama koje su pred vama..... 

Srdačno vaš urednik

legazter

Vidim ja Max da si i čvarke dobio. Ki general si. ;D
''нaћи мeнe никaд нeћeтe jeр сaм прoнaшao нoв грoб кoмфoрниjи и мнoгo лaкши зa излaжeњe''

Max

Quote from: legazter on March 02, 2012, 11:43:24 PM
Vidim ja Max da si i čvarke dobio. Ki general si. ;D
Sad jos i fotelju ...

Lord Vader89

WOOLF

Svaka čast Maxe za ovaj uvod ,pravi si.  [sign-good]
Nego , nemoj sad to na brzinu da rasprodate , mekokorični sa belim papirom za mene.  ;D
Woolfcomics

Max

Quote from: WOOLFb on March 03, 2012, 12:02:56 AM
Svaka čast Maxe za ovaj uvod ,pravi si.  [sign-good]
Nego , nemoj sad to na brzinu da rasprodate , mekokorični sa belim papirom za mene.  ;D
Odvojeno !  [sign-yourock]

WOOLF

Quote from: Max on March 03, 2012, 12:05:31 AM
Odvojeno !  [sign-yourock]
Hvala druže.   [love2]
Woolfcomics