Košarkaška reprezentacija Srbije - EP 2025!

Started by broj1, November 10, 2010, 01:07:39 PM

Previous topic - Next topic

Imrahil

Obično kad se naši nalože bude ćorak pa tako i finale ;D
Šteta, nudile se Švabe ali nismo znali da to iskoristimo.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

ness1602

Jbg Imro, tebi se nude Svabe, mi bi vise Svabice.
CIA niggers

chile

Quote from: Imrahil on September 12, 2023, 12:27:48 AMObično kad se naši nalože bude ćorak pa tako i finale ;D
Šteta, nudile se Švabe ali nismo znali da to iskoristimo.
Milutinov povredjen, Bogdan bolestan, Dobric se povredi u trecem minutu...mnogo je kume

Da ne bese lugod Alekse bili bi 15+ lagano

Svabe su trebale da osvoje i EP prosle godine, igraju sjajnu kosarku i isti igra i igraju vec godinama,nema otkaza
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"

Imrahil

Znam sve ali opet bilo prilike, bas smo imali gomilu gluposti u finisu.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

naker777

Nemci su odigrali bolji meč, potpuno nas zatvorili ispod koša i objasnili kako se igra odbrana u drugom poluvremenu. Dvojica povređeni, Ristić nije ulazio, ne možeš sa devet igrača u rotaciji da igraš evropski basket, pogotovo sad kad se saznalo da su i Milutinov i Bogdan bili povređeni. Što je najgore čak i ovako desetkovani smo ih mogli dobiti da se Gudurić nije pogubio.

Svi mi ovo već znamo, ali ovo je naša realnost posle Olimijade.

chile

Quote from: Imrahil on September 12, 2023, 09:13:09 AMZnam sve ali opet bilo prilike, bas smo imali gomilu gluposti u finisu.

Jesmo ali zato sto Bogdan nije imao uopste snage u drugom poluvremenu

Da je Gudura i pogodio onu trojku mi bi izgubili u produzetku, jednostavno nismo imali sa kim da odigramo kako treba. Ali momcima svaki cast i za prikazano u finalu, ostavili su srce na terenu

chile

broj1

Voleo bi da odemo sto dalje ali uh kad citam ovo sto je bilo na sp 2023 previse mi lici na ovogodisnji turnir..

nista navijati pa sta bude, bude