Blek integrali

Started by babakarniang, September 19, 2018, 12:08:22 AM

Previous topic - Next topic

john connor

E jbg, a moglo se uzeti...

koze123

Slažem se, zamućeno je unutra previše, loš otisak...

bezimeni

Stvarno šteta ako su štampa ili rezolucija tako loši. Ovi dosadašnji integrali, čini mi se, nisu imali takvih problema.

bezimeni

Prelistao sam danas jedan od ova tri integrala. Meni ovo djeluje kao da je neko skenirao stare LMSove i otprintao ih na uvećanom formatu. Čini mi se da je i unos teksta ostao iz LMSa.

danilo9899

Quote from: bezimeni on October 12, 2018, 11:54:16 PM
Prelistao sam danas jedan od ova tri integrala. Meni ovo djeluje kao da je neko skenirao stare LMSove i otprintao ih na uvećanom formatu. Čini mi se da je i unos teksta ostao iz LMSa.

Ne izgleda, nego su stvarno to radili.
Šta reći? Koju posluku porati?

Jozzinelli

Quote from: Dr Alex on September 30, 2018, 02:47:41 PM
I nekako mi Blek ne ide na A4.
Zašto da ne, i u velikom Strip Zabavniku i Almanahu je bio na tom formatu, ovaj domaći je ok, onaj francuski sa dva reda sličica već ne ide.
Drugi je problem ako je štampa nekvalitetna, odnosno, kao što bezimeni i danilo navode, ako nema originalnih tabli,
nego se strip skenira sa A5 izdanja, pa se prebacuje u A4, onda ispadne lošiji kvalitet.

Mek Koj nema alternativu

john connor

Jozzinelli

I lično sam se uverio na Sajmu koliko je otisak loš kod ovog Bleka.
Šteta, jer su korice odlično odrađene, dobra fora je i stavljanje LMS naslovnica epizoda, koje su sadržane u integralu, na zadnju koricu.

S druge strane, kratkim zavirom sam video koliko je kvalitetno odrađen Lebovićev integral. (Ali je i papreno skup, je li)
Tamo su LMS naslovnice pak stavljene na početku svake epizode.
Mek Koj nema alternativu

babakarniang

Kome treba predstavnik Forme B evo ga ;D