NATHAN NEVER, 1. knjiga

Started by Libellus, October 07, 2010, 02:18:44 AM

Previous topic - Next topic

Elesar

Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

WOOLF

Woolfcomics

Rider of the lighting

Iiiiii koliko je u darkwoodu?  [bitenails2]
Heavy boots of lead,fills his victims full of dread,running as fast as they can,Iron man lives again

betelgez

Rider of the lighting

Quote from: betelgez on January 17, 2011, 11:50:07 AM
1900. Ali, nema je...
A jel znas mozda da li ce i kad ce ponovo da stigne?
Heavy boots of lead,fills his victims full of dread,running as fast as they can,Iron man lives again

Dylan Dog

Da li neko mozda zna koje epizode Nathana Nevera je izdavala Slobodna Dalmacija,cini mi se da oni nisu krenuli od regularnog prvog broja?

betelgez

Jesu krenuli od prvog broja, ali su imali neke rupe, koje je kasnije Ludens popunio.

http://www.striparna.com/stripofili/corto/popis_nn.htm

Dylan Dog

Quote from: betelgez on April 04, 2011, 01:32:26 PM
Jesu krenuli od prvog broja, ali su imali neke rupe, koje je kasnije Ludens popunio.

http://www.striparna.com/stripofili/corto/popis_nn.htm
Hvala na odgovoru.

danant

Pitanje za Đoleta:
Da li će u LL knjigama biti i kratke epizode kada na njih dođe red (tipa Mjesec, Rat sa Jakuzama, Ratne igre, Talia, Ples plavih svjetlosti, Kolonije, Zemlja, Dvoboj, Avantura u vlaku).
Npr. prva kratka priča "Mjesec" može da uđe na kraj druge knjige ili na početak treće...?

danant

Quote from: danant on April 25, 2011, 06:57:41 PM
Pitanje za Đoleta:
Da li će u LL knjigama biti i kratke epizode kada na njih dođe red (tipa Mjesec, Rat sa Jakuzama, Ratne igre, Talia, Ples plavih svjetlosti, Kolonije, Zemlja, Dvoboj, Avantura u vlaku).
Npr. prva kratka priča "Mjesec" može da uđe na kraj druge knjige ili na početak treće...?
dobio odgovor na drugom topiku  ;D

Cyberwhore

Da li se zna tempo izlazenja ovih knjiga Natan Nevera?
Prva je izasla za prosli sajam knjiga. Druga je izasla posle 6 meseci waljda
Sad bi trebalo da izadje 3 knjiga. Valda ce je Libelus izbaciti do Sajma a mozda i dve? Jeste da sam procitala sve te epizode, ali pocela sam da skupljam prvo samo gigante odredjene, pa sad onda prvu i drugu knjigu.

Posto moj drugar Natanoman nece na to da mi odgovori, sad pitam Djoleta: Da li ce izaci za ovaj Sajam treca knjiga NN?
Da znam da li da cuvam osvojenu nagradu ili  da uzmem nesto drugo?  [big-thanx]

Mommy, can I go out and kill tonight?
I feel, I feel like taking a life.

Elesar

Evo da ti ja odgovorim, posto Djoleta nema.  :D
Sudeci prema onome sto mozes i sama da vidis na Libellusovom forumu, 3.knjige nece biti u neko skorije vreme, tj. gotovo sigurno je nece biti za predstojeci Sajam.
Jedino ako nas sve iznenade; no, posto je uvoz kako sam cuo iduce nedelje, slabe su sanse...  :-\
Ko je sledeci na meniju?

Lord Vader89

nesto su zatajili [hmm2]

mozda su napokon dali nogu DeAngelisu i mole Kastelinija da se vrati da crta neke posebne naslovnjace za LL izdanja [cry2] [hail2]

Elesar

Kamo lepe srece, ali ne verujem...  [cry2] [cry2]  (A inace, znas ti vrlo dobro cije bi ja naslovnice, kad smo kod njih...  [waiting2])
Cini mi se da su i same Dade rekle da ce te knjige sa prvim brojevima ici nesto sporije, ipak je akcenat na jos neobjavljivanim pricama.
Ko je sledeci na meniju?

Lord Vader89