FANTASY: PREMIJER LIGA ENGLESKE 2018/2019

Started by sawitch, July 22, 2018, 08:18:33 PM

Previous topic - Next topic

primarioops

Pa jel ti zaista mislis da ja ulazim redovno na razlicite teme ovde na forumu i da pratim desavanja?
Realno jedva si docekao da tako nesto uradis zbog konflikta koji si imao sa mnom. Tebi na cast... nije bitna nagrada.

sawitch

Jebe se meni gde ti ulazis ili ne ulazis. Ocigledno i to kad udjes nije garant da ces da procitas nesto jer ni sada nisi 3 posta iznad ukapirao da sam pozvao sve osvajace da se jave. Ja da te vucem za rukav da ti poklonim nesto, ne pada mi na pamet. Za bar 10 godina koliko se cimam za nagrade nikad se nije desilo da se neko ne javi nego sada sa tobom.

To tvoje "realno" je odraz tvoje licnosti. Meni ne bi palo na pamet tako nesto da pomislim a kamoli da uradim. Ja se ne secam kakav smo konflikt mi imali. Mozda zato sto sam senilan, mozda zato sto mi je dan prekratak a mozda zato sto mi nije bitno uopste. Tako da bi trebao za tu paranoju trebao da se obratis nekom. Nije bolest sve sto boli.

A koliko ti nije bitna nagrada pokazuju tvoji postovi. Iskmecao jer nije dobio strip. I jos me optuzio da sam se urotio protiv toga da on dobije nagradu. Strasno kakve ideje ljudski mozak sve moze da smisli.
"...sve za ljubav, sve za Partizan!"

Goldy

It keeps on spinning. There's no beginning

Vladimir Bojanovic

Quote from: primarioops on August 02, 2019, 03:15:57 PM
Pa jel ti zaista mislis da ja ulazim redovno na razlicite teme ovde na forumu i da pratim desavanja?
Realno jedva si docekao da tako nesto uradis zbog konflikta koji si imao sa mnom. Tebi na cast... nije bitna nagrada.
Nevezano za konflikt koji pominješ, ako si već osvojio jednu od nagrada morao si da ispratiš Savketov post koji se odnosio na dodelu nagrada pobednicima i da mu se javiš odn. ostaviš svoje podatke i stvar rešena. Ne budi sujetna plačipička a ni qrac od ovce tip, znam da nisi takav, zato te očekujem i priželjkujem i u novoj sezoni, ponajviše iz razloga što si u prošloj bio više nego odličan (a i ostao mi "dužan" za neke H2H poraze :) ).

Vladimir Bojanovic

@Goldyša

sad videh da te nisam dodao u Kuću slavnih za H2H [embarrassed2], jbg nisam bio verziran za popunu iste a i išao sam na copy and paste 2017/18 a tada nije bilo H2H, ispraviću to prvom prilikom