OI Rio 2016

Started by Imrahil, July 22, 2016, 10:50:59 AM

Previous topic - Next topic

Imrahil

Pa da krenemo ;D

Kakva su vam očekivanja, koliko medalja možemo da uzmemo?
Hoće li vaterpolisti konačno da uzmu zlato?
Hoće li isto uraditi i Novak?
Hoće li strelci da nam osvoje zlato posle čini mi se 20 godina?

I tako dalje [garf]
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Dragan_VŠ

Vaterpolisti i Novak uzimaju zlato! Španovićeva će biti u samom vrhu, možda i ona uzme zlato.
Košarkaši će se boriti za medalju, možda bronza...
Očekujem medalje od strelaca, u veslanju i možda iznenadi još neko od atletičara.Možda i u borilačkim sportovima, prvenstveno mislim na Milicu Mandić i neko od rvača!
Odbojkašice i košarkašice, teško da će doći u poziciju da se bore za medalju.

Ako se ostvare moje prognoze, više nego uspešne će biti ove OI!
Једнога дана, жалиће жене, зашто нема мене...

ness1602

Posle ovog debakla sa Rusijom mislim da necu ni gledati. Stvarno budalastine
CIA niggers

Imrahil

Ovo oko Rusa, dobra je fora šta je Bolt izjavio.
Do juče svi ovde sekli vene na njega, sad ga svi pljuju ;D

Ko ih šiša, treba da gledamo sebe i da se nadamo što većem broju medalja [grin2]

pravedni

Моја (оптимистичка) прогноза о броју медаља за Србију у Рију :    3   2   3   =  8.

Мислим да ће ватерполисти коначно узети то (пре)дуго чекано злато!
Очекујем и прву медаљу у атлетици после много, много година, а надам се и да ће стрелци освојити бар две медаље. Нормално, и од Новака се очекује злато. Када ће постати Олимпијски победник, ако не сада?!? Да, и веслачи ће нас сигурно обрадовати бар једном медаљом, а ту су и борилачки спортови.За нешто више од месец дана ћемо видети јесам ли омануо у прогнози, или бар нешто погодих... ;)
Желим ДОМАЋЕ ИЗДАЊЕ Астерикса,Умпах Паха, "Далеке планете" и Риђобрадог...Баш су шашави ови Римљани!

chile

Uzeo odmor tad , nabavio projektor - bice ovo vrhunska Olimpijada  ;)
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"

Gonzales

Slažem se sa Pravednim pošto je i moja neka najoptimističnija prognoza 8 medalja. Zaista bi bila sportska nepravda (bez obzira što mi sada možemo da pričamo postoji li ona uopšte ili ne) da vaterpolisti ne uzmu zlato. Nadam se da će Novak uzeti takođe zlato.
Među strelcima takođe ima kandidata za medalju, kao i u atletici, ali nisam optimista po pitanju toga da Španović može da uzme zlato dok za preostale dve konkuriše više nego ravnopravno.
Mislim da bi košarkašice mogle da naprave lepo iznenađenje osvajanjem medalje, dok nažalost više nisam neki optimista kada su seniori u pitanju jer se previše sranja izdešavalo. Među veslačima takođe ima kandidata kao što je neko već spomenuo, dok je u borilačkim sportovima najrealniji tekvondo jer u rvanju mislim da nemamo šta da tražimo što se tiče medalja.

Kad ste već spomenuli Bolta i njegovu izjavu, niste valjda mislili da će da stane u odbranu bilo kojeg ruskog atletičara ili svih zajedno, odnosno da će reći da je odluka MOK pogrešna. Zbog toga može da se ozbiljno najebe. Zaboravljate kako je pred OI u Londonu (ako me sećanje dobro služi) započeta kampanja oko nesposobnosti antidoping agencije na Jamajci i slične priče o maltene državnom tolerisanju i podstrekivanju dopinga koju su pokrenuli Ameri pošto im je tada već predugo zujalo u ušima zbog silnih šamara kojih su se nadobijali u sprinterskim deonicama gde su gazdovali veoma dugo.
Meni se priča oko Rusa ne dopada samo iz razlgoa što je na delu teško licemerje. Ako već želiš čist sport, pretresi ih sve od glave do pete i najebi se majke onima koji to zaslužuju, a od ovih selektivnih proseravanja mi je najblaže rečeno muka.
Nije meni nos veliki, nego mi je lice malo.

Elesar

Suncanje, plaze, kupanje, karneval, ritualni obilazak Manausa...

Konstante bi trebalo da budu Nolo i basketasi, sve preko toga je uspeh.
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

chile

Quote from: Elesar on July 22, 2016, 12:18:07 PM
Suncanje, plaze, kupanje, karneval, ritualni obilazak Manausa...

Konstante bi trebalo da budu Nolo i basketasi, sve preko toga je uspeh.
Bez Bjelice tesko mozemo do medalje

Elesar

Quote from: chile on July 22, 2016, 12:19:23 PM
Bez Bjelice tesko mozemo do medalje

I Bobija.
Al, dobro, sve racunam na taj nas pobednicki mentalitet.
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

chile

Quote from: Elesar on July 22, 2016, 12:30:05 PM
I Bobija.
Al, dobro, sve racunam na taj nas pobednicki mentalitet.
Ma Bobi je nebitan , nikad nije ni igrao sa njima znacajnije minuta. Beli ti drzi odbranu na visokim pozicijama, skace , kreira u napadu , high low njega i Jokica bi bio vrh, igra 1na1 ... ogroman hendikep njegovo neigranje

Imrahil

Slažem se sa Čiletom, Bobi je nebitan, bez Bjelice teško.
Ali aj, možda nas ukaki pa izbunarimo nešto.

Morrison

Bio bih zadovoljan ukoliko brojem medalja podignemo lestvicu u odnosu na prethodne igre, dakle minimum 5 :)
There ain't no grave gonna hold my body down

nemanjapunk

Quote from: chile on July 22, 2016, 12:12:35 PM
Uzeo odmor tad , nabavio projektor - bice ovo vrhunska Olimpijada  ;)

;D

isti slucaj(-projektor).

Elem,od Novaka ocekujem borbu za zlato,od vaterpolista i samo zlato.
Kosarkasi uz malo srece mogu do polufinala,pa posle kako bude.
U atletici se uzdam u Ivanu,mislim da moze do medalje.Ostali atleticari teze,ali ajde da se nadamo.
Kosarkasice i odbojkasice-nisam siguran u domet,mogle bi nas iznenaditi.
Ostaje tekvondo,streljastvo i veslanje gde mozemo ubosti nesto eventualno. :)

Nema Rusa,ali nama bolje,malo veca sansa za medalju. :P
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try. H.S.

pravedni

Очекујем медаљу у Рију и од свог земљака Марка Новаковића у кајаку...Последњих пар година имао је континуитет врхунских резултата, па је ред да обрадује нацију и у Бразилу!  :)
Желим ДОМАЋЕ ИЗДАЊЕ Астерикса,Умпах Паха, "Далеке планете" и Риђобрадог...Баш су шашави ови Римљани!