Veliki Blek integral#2 - Obradovic, Slavkovic, Kerac, Plavsic

Started by Cat Claw, October 17, 2014, 08:48:39 AM

Previous topic - Next topic

Cat Claw

Spremno za Sajam!
Odstampano i sad ima jos malo da odlezi pod presom/
Sve isto kao i Integral #1
Epizode Ostrvo Crnih Vitezova i Lazzni Traperi

Cat Claw

sawitch

"...sve za ljubav, sve za Partizan!"

broj1

odlicno [rock3]  [rock3] [rock3]
ostrvo crnih vitezova
je najbolji yu blek koji sam
procitao.. ima medjutim jedan
problem nisam citao pricu 20 godina :)

lms-u "za citanje" i lmsu glanc-u ce
se pridruziti ovo barem meni neocekivano
izdanje , bravo Bane i ostali umesani :)

jedva cekam utiske...ljudi koji se srecu sa
ostrvom crnih vitezova po prvi put
(verovatno su retki [cry2])

ex pistol

Bejah ubeđen da ove priče nikada nisam čitao ali ovo Okultisovo samoubadanje u trbu me podsetilo da ipak jesam.
Ingeniozno!

Amemiya

citao u realnom vremenu
u bolnici  [cry2]
drpili mi dok sam bio u WC  [angry2]
isao iz sobe u sobu
pretresajuci svakoga  8)
dok ga nisam nasao  :)
kao sto vidite
bilo je lopova
i medju drugovima i drugaricama u SFRJ  [evil2]
steta sto nije izbojadisan za ovo izdanje  :-\
da kloniramo Baneta pa mozda 2068...

Mikoza!

Врло леп и занимљив кадар из ОЦВ-а. Тако једноставан, а тако моћан! Браво Бане ;) ;D!

Cat Claw

Uvek je lepo videti kada se nesto iz glave pretvori u nesto pod prstima....
Na sajam je isporuceno dovoljno primeraka.
Sibin i ja cemo biti na sajmu dana nazvanog
SUBOTA, od 12 do 17 casova
Imacemo sto, a naci ce se i nesto za skrabanje po vasim skupo placenim albumima.... :D

deki

Posto nameravam da budem na sajmu u subotu u to vreme nadam se da cu dobiti pored kupljenog Blekovog integrala i autogram.  :) Nego gde cete tacno biti? Jel kod Darkwoodovog standa ili negde drugde?

PS. Nadam se da necu biti puno kritikovan u vezi mog kolorisanja.  ;)

Cat Claw

Bicemo na Darkwood standu. Ali, ako Sloba ne obezbedi gorivo, bicemo u bifeu... :D

deki

Amemiya

Quote from: Cat Claw on October 27, 2014, 07:31:34 PM
Bicemo na Darkwood standu. Ali, ako Sloba ne obezbedi gorivo, bicemo u bifeu... :D

sto u bife...gorivo moz piete i na pumpu  [evil2]

Cat Claw

Na par mesta je isplivalo pitanje da li ce ovi integrali u mojoj i Sibinovoj produkciji obuhvatiti celokupnog YU Bleka....

Moram da kazem da odmah bude jasno:
Integrali Bleka u mojoj i Sibinovoj produkciji
NECE objavljivati sve epizode YU Bleka!!!

Prvi integral sam objavio zato sto otisci u Strip zabavniku nisu nizasta a te epizode nisu nikada i nigde ponovljene.

Drugi integral je objavljen kao moja i Sibinova saradnja koja je oficijelno bila nepoznata (u prvom izdanju nije bilo navedeno da sam ja radio olovku).

Teoretski egzistira plan koji ukazuje na potrebu da se serija malo prosiri:

Postoji jedna neobjavljena epizoda (Izgubljena dolina) za LMS od koje sam uradio 45 strana i prekinuo rad na njoj da bih se prebacio na Divlju macku i Slomljeno srce. Par godina kasnije, Paja Koza je dovrsio tu epizodu. U medjuvremenu, prvih pet strana je ukradeno iz Dnevnika i ako ih Sibin odradi u dogledno vreme, ta bi epizoda bila okosnica treceg integrala. U taj integral bi mogla da udje i epizoda koja je objavljena samo kao album sa slicima i nikada nije dozivela stripsku realizaciju.

Ukoliko izadje taj treci integral, razmislja se jos samo da se objavi i cetvrti u cast Branka Plavsica sa epizodama koje je kompletno uradio Branko i koje su cak i vremenski odvojene od YU Blek produkcije... Epizode ''Gužva u Bostonu'' i ''Blago Zelenih Močvara'' premijerno su objavljene u Lunovom magnus stripu u martu i aprilu 1978. godine.

Tu bismo stali  posto nam i nije bila namera da reprintujemu celu produkciju YU Bleka.