LOKOT I KLJUČ 1: DOBRO DOŠLI U LAVKRAFT - u promotivnom periodu od 17.11.2013.

Started by Djole, October 23, 2013, 11:18:11 AM

Previous topic - Next topic

Bonelli97

Quote from: Pjerooo on December 01, 2013, 05:25:24 PM
Ima toga na par mesta i u SC izdanju, ali nista strasno zaista.

Na kojim stranicama? Ja nisam nista primetio...

Pjerooo

Sad proverih, na 68.strani, ali deluje da je cela stranica blago ostecena, kao da je nesto bilo zalepljeno za nju, pa onda odlepljeno.
No, nista strasno i svakako je u pitanju izuzetak :)

Bonelli97

Aha, vidim i ja sada, nisam ranije primetio to...
Kao sto si vec rekao nista strasno.

rope76

Quote from: Pjerooo on December 01, 2013, 06:07:53 PM
Sad proverih, na 68.strani, ali deluje da je cela stranica blago ostecena, kao da je nesto bilo zalepljeno za nju, pa onda odlepljeno.

Nije to u pitanju. To je ektoplazma u procesu rastakanja iznad Kinsine glave.

Sve pohvale idu na račun Katanca i Ključa. Imamo prilke da vidimo kao retko kad nekoga ko filigrantski precizno i sigurno vodi priču kuda je naumio, priču koja će imati nivoa za tumačenje koliko ima ključeva za nalaženje. Isto se tako Sudbina potrudila da ovako superioran scenario dobije i adekvatnog crtača pa da uživanje bude kompletno. Imao sam skoro prilike da čitam još jedan Rodrigezov strip na scenario Barkerove knjige - Velika tajna predstava, koji ni približno nije prineti ovome ovde. A tu je fascinantno koliko se Rodrigez kao pravi profesionalac trudi u oba slučaja što je nama još jedan dokaz kako iz Čilea dolaze sve same stripovske gromade.

Biću zlurad pa ću spomenuti boju koja je ovde za mene baš onakva kakva treba da bude, tj. ako je onako grozno drečava kao na ranije priloženim tablama zadovoljan sam s DW izdanjem.
Biću zlurad #2 pa napomenuti da DW nije ni trebao deo tiraža uraditi u hc, u startu bi se izbegle neke besmislene priče i zahtevi.

Onako kako DW radi Leševe i Lokot je pravi primer kako treba da izgleda strip izdanje i sve sledeće ću da pratim, a da nisu supergaćaši i da valja, a posebno ako bude onih stripova koje nam je Miloš tako fino predstavio (Scalped, Transmetropolitan (mada ima kod Fibre pa se već kolebam da tu klecnem, od varljivog materijala sam ko Bob načinjen)...)
Većina ljudi ne voli mnogo stripove, samo strip junake. Varvarska dimenzija stripa. smarvel ogrev.

neomedjeni

Quote from: rope76 on December 01, 2013, 08:26:03 PM

Zar to nije 69 strana?  [::]

Biću zlurad pa ću spomenuti boju koja je ovde za mene baš onakva kakva treba da bude, tj. ako je onako grozno drečava kao na ranije priloženim tablama zadovoljan sam s DW izdanjem.

Pjero voli da šljašti i blješti, naviko čitajući one silne loše farbane američke sveščice. Ali objasnićemo mu polako.

Biću zlurad #2 pa napomenuti da DW nije ni trebao deo tiraža uraditi u hc, u startu bi se izbegle neke besmislene priče i zahtevi.

U jednom trenutku je izgledalo da bi narodu bilo draže da DW nije ni radio Lokot.

Onako kako DW radi Leševe i Lokot je pravi primer kako treba da izgleda strip izdanje i sve sledeće ću da pratim, a da nisu supergaćaši i da valja, a posebno ako bude onih stripova koje nam je Miloš tako fino predstavio (Scalped, Transmetropolitan (mada ima kod Fibre pa se već kolebam da tu klecnem, od varljivog materijala sam ko Bob načinjen)...)

Prožimaš kao pravi sin mile nam Franačke.
Iz Amerike je poželjno što manje gaća, a što više ozbiljnih stripova, poput L&K. Mogli bismo istolerisati granične slučajeve, poput onog svežnja grančica ili zelenka sa podeljenom ličnošću. Ne brinem se, Darkwood zna šta radi, očigledno.

Ovde leži čovek čije je ime ispisano na vodi...

"I'm a man of few words!" -Anonimni Fibraš

Pjerooo

Dobar pokusaj Rope  [laugh2]

Nesto izmedju originalne boje i one iz skenova bi mi bilo idealno, tj.ne boje per se, vec zasicenosti iste.

@Neomedjeni: napravicu svezanj grancica da te gadjam njima kada budemo isli u kafanu  ;D

Ima puno dobrih amera van supergacesa.Ovako na keca, voleo bih da vidim Daytripper i Underwater Welder recimo.

Dimeks

Eво спорних страна о којима сам говорио. Камера ми није баш најсрећнија, али ваљда се види:

Нисам цепидлака па ми не смета ово толико. Ја сам задовољан самим тиме што овакав стрип можемо читати и на српском :D

Bonelli97

Sada sam pogledao te strane i u SC varijanti ima tih belih tragova.

Quote from: Dimeks on December 01, 2013, 09:09:43 PM
Ја сам задовољан самим тиме што овакав стрип можемо читати и на српском :D
[sign-agree]

Sideshow Bob

[sign-agree]

Мислим да је ДВ направио себи медвеђу услугу са овим различитим увезима. Кладим се да је овако скупља производња и веће петљање око штампарије. Пошто се већ кренуло са популаризацијом стрипа, по мом мишљењу је део тиража у тврдом повезу сувишан. Али добро, нећу да млатим више око тога. Чекам резултате гласања.
''If everything seems under control, you're just not going fast enough.''

CUVAR STARUDIJA

Pisi Latinicom! Podrzi globalizaciju!

rope76

Quote from: neomedjeni on December 01, 2013, 08:57:00 PM
U jednom trenutku je izgledalo da bi narodu bilo draže da DW nije ni radio Lokot.

Vala baš: dijagonala kraća 5cm, boje nisu drečave ko u originalu, kako tako malo tvrdog...  [blabla2]

Quote from: neomedjeni on December 01, 2013, 08:57:00 PM
Mogli bismo istolerisati granične slučajeve, poput onog svežnja grančica ili zelenka sa podeljenom ličnošću.

[laugh2]

Quote from: Pjerooo on December 01, 2013, 09:04:20 PM
@Neomedjeni: napravicu svezanj grancica da te gadjam njima kada budemo isli u kafanu  ;D

[lol2]

Quote from: CUVAM STARUDIJE on December 01, 2013, 09:30:46 PM
Niko jos nije napisao kako mirise HC izdanje.  [hmm2]

Interesantno je kako mnogi planiraju hc izdanje, a njega ni za lek.
Meni je bitno samo da ga Anto nabavi pa da mogu mirno da spavam.
Većina ljudi ne voli mnogo stripove, samo strip junake. Varvarska dimenzija stripa. smarvel ogrev.

Sideshow Bob

''If everything seems under control, you're just not going fast enough.''

neomedjeni

Ovde leži čovek čije je ime ispisano na vodi...

"I'm a man of few words!" -Anonimni Fibraš

Zlix

Quote from: Dimeks on December 01, 2013, 09:09:43 PM
Eво спорних страна о којима сам говорио.

Sad sam baš gledao, to kod mene uopšte nije tako. [big-grr] Ti si dobio neki skenjan primerak.

Raoul Duke

Биће да си ти добио неки исправан преко везе :P

И код мене је исто. Није да марим ...