LOKOT I KLJUČ 1: DOBRO DOŠLI U LAVKRAFT - u promotivnom periodu od 17.11.2013.

Started by Djole, October 23, 2013, 11:18:11 AM

Previous topic - Next topic

ness1602

Slikaj sad odmah IDW izdanje, pa mozemo da vidimo barem okvirno.
CIA niggers

Džimi Gitara

Evo, nek svako okači svoj primerak, pa da uporedimo boje:

rope76

Koliko vidim one boje u DW izdanju su bolje nego priložene "originalne". Snažne, a nekako zagasite, baš kako treba, tj. kao da ih je majstor Beltran radio. Uvek treba popraviti originalne boje kad su loše.

Ali me baš briga za boje, varijantu sa tvrdim koricama i uobičajene priče. Daj neko razmišljanje o stripu, a da nije nešto tipa "nije mi se baš svidelo" ili "kraj mi se baš nije svideo" i slično. Baš mene briga da li se nekom svidelo ili nije svidelo, daj 3 korisne rečenice.
Većina ljudi ne voli mnogo stripove, samo strip junake. Varvarska dimenzija stripa. smarvel ogrev.

ness1602

Ja sam ga citao u skenu. Strip je odlican horor,majstorski vodi pricu Hill. Bas je dobro razvio tu mitologiju oko kljuceva i porodice.
CIA niggers

neomedjeni

Quote from: rope76 on November 19, 2013, 12:22:02 PM
Baš mene briga da li se nekom svidelo ili nije svidelo, daj 3 korisne rečenice.

Strane 3 i 4. Pjero, Raul i Morison. Ostali postovi uobičajeno naklapanje o kvalitetu izdanja koje je nateralo Vejdera da promeni potpis.
Izvinjenje ako sam nečiji komentar o stripu prevideo.

Upps, prevideo sam Zlixa na strani 5.
Ovde leži čovek čije je ime ispisano na vodi...

"I'm a man of few words!" -Anonimni Fibraš

neomedjeni

Izvini druže, verovatno sam propustio da primetim da si pisao o Lokotu zbog onih prokletih putovanja i problema sa netom kod kuće koje sam imao u poslednje vreme.

Svejedno, Krom ne mari za izgovore. Ispravljeno.

Zlix

Haha, ma zezam se. Više me zanima odgovor na moje pitanje, pošto ga nisam dobio.

neomedjeni

Sećam se vađenja godišnjaka iz ormara, ali se čak ne sećam ni šta je bio povod za to u stripu. Previše pročitanih stripova u jedva desetak dana, valjda. Obratiću pažnju pri drugom čitanju.

Zlix

Onaj lik što je prethodno bio ženska u bunaru, on se pojavio kod one profesorke fizičkog. A čini mi se da je bio na slici. Deluje mi da je on nekako umešan u celu priču sa ključevima.

neomedjeni

Misliš, nekada davno je bio učenik škole, pa je Džo Hil zna kako i zašto nekako postao stvorenje u bunaru. Moguće, videćemo.

Zlix

Pjerooo

A sledece nedelje konacno ide Alpha #2 i sa njom kraj serijala.

Dimeks

Најзад ишчитао српско издање Локота. Мајсторски превод Марчела, надам се да ће Дарквуд продужити сарадњу са њим и на неким другим издањима :) Једини минус код ХЦ издања су беле флеке које се појављују на таблама где доминира црна боја.

Pjerooo