LOKOT I KLJUČ 1: DOBRO DOŠLI U LAVKRAFT - u promotivnom periodu od 17.11.2013.

Started by Djole, October 23, 2013, 11:18:11 AM

Previous topic - Next topic

Zlix

Quote from: Djole on January 10, 2014, 06:07:58 PM
Nesretje jedne, na kraju prve knjige već piše da će biti Glavolomke.

Ja još htedoh reći da mi se čini da sam negde pročitao da će se tako zvati, ali nisam znao gde. [grin2]

Quote from: neomedjeni on January 10, 2014, 06:13:14 PM
A ja sam čitao strip još u oktobru. Nije da nisam imao vremena da zaboravim.  :-\

Vreme je da idemo na popravni.

neomedjeni

Kade? Na pola sam Rokija i Iz pakla, na trećini druge knjige (ne smem da napišem toma  ;D) Princa Valijanta, a tu su i moje obaveze u pogledu spasavanja sveta u DragonaAge-u.

Umalo da zaboravim, nisam dovršio ni Rajtovog Ushićenog Feniksa. Nema se kade, moj Zlixe.  [cry2] [cry2] [cry2]
Ovde leži čovek čije je ime ispisano na vodi...

"I'm a man of few words!" -Anonimni Fibraš

noemis

u drugom delu ima par stranica sa urnebesnim recenicama, nadam se da ce selicev prevod uspeti da postigne isti nivo humora kao original...

nemanjapunk

Je l' bese Mercelo radi stoseve za Gruca u DD?

Ako jeste,mozemo se pouzdati u njega da moze da se izbori sa igrom reci. :)
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try. H.S.

Jaymina

Quote from: nemanjapunk on January 11, 2014, 12:52:15 AM
Je l' bese Mercelo radi stoseve za Gruca u DD?

Ako jeste,mozemo se pouzdati u njega da moze da se izbori sa igrom reci. :)
Jeste, on je.   [love2]

Pazi stvarno, lepo piše da će biti Glavolomke!  [::] U moju odbranu, bila sam opčinjena galerijom.  [grin2]
"We're all stories, in the end. Just make it a good one, eh?"

Grujah

Quote from: noemis on January 11, 2014, 12:45:13 AM
u drugom delu ima par stranica sa urnebesnim recenicama, nadam se da ce selicev prevod uspeti da postigne isti nivo humora kao original...

Najbolja igra reci u celom stripu je u prvoj knjizi. Trebala je da bude na strani 99. Nazalost, isekli su taj oblacic, sad sam tek skontao. :'(

SPOJLERCINA!!!!!
Kada Sem trazi Omega Key od Rendella kaze mu "Where is the Omega Key, Cough it up!", a Rendel kaze "Huh, I find that funny, though I do njot know why"... sto je hint na to gde je stvarno Omega kljuc.

Edit: Ne, cekaj, isekli su i u USA trejdu, ali ja se totalno secam da je toga bilo u skenovima.

Edit2: Proverio, fora postoji u skenovima floppy izdanja (svescica), tako da verujem da je originalno izasla u svesci, ali je isecana u trejdu, kako USA tako domacem.. sranje :(

Djole

Da, ima razlike između originalnih svezaka i trejdova, to nije jedina.
"Brezvezarije! Prozrakaste brezvezarije!"

Grujah

savabass

Quote from: savabass on January 09, 2014, 02:15:40 AM
Juce procitao - odlican strip
Prica me je malo podsetila na jednu mini SF TV seriju - Lost room.
Kome se dopao strip preporucujem i ovu kratku seriju

http://www.imdb.com/title/tt0830361/

Prebacih ovaj komentar tamo gde bi i trebao da stoji

rale626

Ispada nezahvalno pored svih ovih izdanja u zadnje vreme, ali ipak cu postaviti pitanje;

Koji tempo izdavanja je predvidjen za L&K? Poslednji trejd izlazi u Februaru, sesti po redu, sto zatvara serijal.
Radi se o malo vecem poduhvatu kada je prevodjenje samog dijaloga u pitanju, svestan sam toga, takodje je kolor stampa malo drugacija prica od black&white izdanja stripova ali eto, pitanje koje verujem da je mnogima u glavi. :)

Djole

O tempu je nezahvalno pričati, da. Na dvojci se radi, a očekujem da će serijal biti kompletiran u toku naredne godine.

rale626

Grujah

Quote from: rale626 on January 13, 2014, 10:03:42 PM
Ispada nezahvalno pored svih ovih izdanja u zadnje vreme, ali ipak cu postaviti pitanje;

Koji tempo izdavanja je predvidjen za L&K? Poslednji trejd izlazi u Februaru, sesti po redu, sto zatvara serijal.
Radi se o malo vecem poduhvatu kada je prevodjenje samog dijaloga u pitanju, svestan sam toga, takodje je kolor stampa malo drugacija prica od black&white izdanja stripova ali eto, pitanje koje verujem da je mnogima u glavi. :)

Poslednja sveska poslednjeg trejda je izasla u Decembru 2013, FWIW.

Djole

primarioops

Odlican prvi broj. Obozavam kad nemam pojma kojim ce putem krenuti prica.