Star Wars!

Started by Rider of the lighting, January 24, 2011, 01:19:04 PM

Previous topic - Next topic

Rider of the lighting

Aaa nemoguce da nema nijedna tema samo za star wars filmove :o Nista evo ja sad otvorih pa ovde da stavljamo i da razgovaramo o svemu u vezi sa filmovima.Evo na primer ovako:
Omiljena epizoda: V i II
Omiljeni likovi:Yoda,Obi-Wan i Han Solo
Sa koliko godina sam gledao prvi put star wars: pa sa oko 5 godina
Original ili Prequel trilogija:Ovo stvarno ne znam

I stavljajte zanimljivosti,vesti i tako to ;)
Heavy boots of lead,fills his victims full of dread,running as fast as they can,Iron man lives again

Lord Vader89

BLASFEMIJA!!!!!! :o Neko je otvorio Star wars temu umesto mene  [shocked3] [shocked3] [shocked3]  [shocked2]  [timeout2]

Elesar

Stvarno uzasa...  [laugh2]  Kako ces samo spavati nocas...  [evil2]
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

Силни

Quote from: Lord Vader89 on January 24, 2011, 02:09:54 PM
BLASFEMIJA!!!!!! :o Neko je otvorio Star wars temu umesto mene  [shocked3] [shocked3] [shocked3]  [shocked2]  [timeout2]

Па шта с' чекао до сад?  [facepalm3]

Quote from: elesar on January 24, 2011, 02:19:31 PM
Stvarno uzasa...  [laugh2]  Kako ces samo spavati nocas...  [evil2]

Чуј ноћас... Нема њему више сна никада  [laugh2]

Lord Vader89

Pre neko vece sam sanjao da sam bio u kinu i gledao Star wars u 3D, a pored mene je sedeo Juan MekGregor  [cry2] Vidite koji sam ja frik, a tu me sprdate nemilosrdno  [cry2] [cry2] [cry2] [cry2]

nego, sad zezanje na stranu....
ovih dana bas dosta razmisljam o Ratovima zvezda, cak sam i mislio da negde napisem kratak tekst na tu temu, da saberem sva secanja, ukuse, mirise, dodire, koji me asociraju na bezgranicnu galaksiju koja mi je donela toliko radosti i lepih trenutaka u zivotu.

znate....vrhunac neke moje Star wars euforije je definitivno bio u prvoj polovini 2005. pre nego sto ce da izadje Revenge of the Sith. I zato....svake, ali svake godine(!!!!!) kada dodje period nekog otopljavanja, kada je napolju sneg, ali je temperatura visa od nule, sunce sija....vazduh jednostavno mirise na Ratove zvezda!!!!!!!!!!! I mrtav sam ozbiljan!!!!! Prvi prolecni povetarac nosi miris Ratova zvezda, i tih nekoliko dana u godini su mi drazi od bilo koje nove godine ili rodjendana!!!!!! Samo zbog nepogresivog podsecanja na taj mali period radosti i iscekivanja, da dodje kraj svemu sto je obuzimalo moju mastu, jos od kada sam ih prvi put gledao, pre 15 godina....

plakao bih sada  [cry2] [cry2] [cry2] [cry2] [cry2] [cry2]

inace, vec skoro godinu i po nisam gledao Ratove zvezda, i necu ih ni gledati, do maja 2012. kada The phantom menace izlazi u 3D verziju u bioskope!!!!! Onda slede i ostali delovi, prirodno, ne znam samo kojim tempom....moguce je da ce ici jedan godisnje, jer vreme Ratova zvezda je uvek bilo, i uvek ce biti - prolece, maj mesec!!!! Takodje se potajno nadam, da ce Lukas da odradi i jos jednu trilogiju, koja bi tmana pratila sagu u bioskopima. Vremena ima i vise nego dovoljno.
Nemojte me vesati, dete u meni cveta!!!!!  [grin2]

Na jesen izlazi cela saga u Blu ray formatu, i to ce biti a thing to die for!!!!!!! Kompletna saga, sa preko 30 sati dodatnih materijala!!!!!! Na Amazonu kosta oko 100 dolara u pre-orderu.
nemam blu ray plejer, i to zalazi u period mog Star wars celibata, ali svejedno ima da ga kupim odmah po izlasku, pa makar da mi stoji na polici!!!!!!!!!!!!

toliko, cucem ose cesto ovde! ;)

Rider of the lighting

Quote from: Lord Vader89 on January 24, 2011, 05:26:48 PM
Pre neko vece sam sanjao da sam bio u kinu i gledao Star wars u 3D, a pored mene je sedeo Juan MekGregor  [cry2] Vidite koji sam ja frik, a tu me sprdate nemilosrdno  [cry2] [cry2] [cry2] [cry2]

nego, sad zezanje na stranu....
ovih dana bas dosta razmisljam o Ratovima zvezda, cak sam i mislio da negde napisem kratak tekst na tu temu, da saberem sva secanja, ukuse, mirise, dodire, koji me asociraju na bezgranicnu galaksiju koja mi je donela toliko radosti i lepih trenutaka u zivotu.

znate....vrhunac neke moje Star wars euforije je definitivno bio u prvoj polovini 2005. pre nego sto ce da izadje Revenge of the Sith. I zato....svake, ali svake godine(!!!!!) kada dodje period nekog otopljavanja, kada je napolju sneg, ali je temperatura visa od nule, sunce sija....vazduh jednostavno mirise na Ratove zvezda!!!!!!!!!!! I mrtav sam ozbiljan!!!!! Prvi prolecni povetarac nosi miris Ratova zvezda, i tih nekoliko dana u godini su mi drazi od bilo koje nove godine ili rodjendana!!!!!! Samo zbog nepogresivog podsecanja na taj mali period radosti i iscekivanja, da dodje kraj svemu sto je obuzimalo moju mastu, jos od kada sam ih prvi put gledao, pre 15 godina....

plakao bih sada  [cry2] [cry2] [cry2] [cry2] [cry2] [cry2]

inace, vec skoro godinu i po nisam gledao Ratove zvezda, i necu ih ni gledati, do maja 2012. kada The phantom menace izlazi u 3D verziju u bioskope!!!!! Onda slede i ostali delovi, prirodno, ne znam samo kojim tempom....moguce je da ce ici jedan godisnje, jer vreme Ratova zvezda je uvek bilo, i uvek ce biti - prolece, maj mesec!!!! Takodje se potajno nadam, da ce Lukas da odradi i jos jednu trilogiju, koja bi tmana pratila sagu u bioskopima. Vremena ima i vise nego dovoljno.
Nemojte me vesati, dete u meni cveta!!!!!  [grin2]

Na jesen izlazi cela saga u Blu ray formatu, i to ce biti a thing to die for!!!!!!! Kompletna saga, sa preko 30 sati dodatnih materijala!!!!!! Na Amazonu kosta oko 100 dolara u pre-orderu.
nemam blu ray plejer, i to zalazi u period mog Star wars celibata, ali svejedno ima da ga kupim odmah po izlasku, pa makar da mi stoji na polici!!!!!!!!!!!!

toliko, cucem ose cesto ovde! ;)
San je...Extra ;D A sto se tice izlazenja star warsa u prolece,pa i ja sam to zapamtio,verovatno zato sto mi je rodjendan u maju ;D.Mislim da mi se bese pogadja sa datumom(valjda ne godine) izlaska neke epizode [crazy2] i ja se od sveg srca nadam da ce napraviti novu trilogiju,mada verotno nece,ali nada poslednja umire...Inace Vaderu koja ti je omiljena epizoda i jel ti se vise svidja originalna ili prequel trilogija?
Heavy boots of lead,fills his victims full of dread,running as fast as they can,Iron man lives again

Силни

Ево нећемо више... толико...  [evil2]

[grin2]

Мени већ иде на живце то непрекидно додавање "исеченог" материјала, без ког филмови функционишу одлично! Прва трилогија, односно четврта, пета и шеста епизода су најбоље у интегралној верзији која је ишла у биоскопе, и мени је јако жао што сам успео само на ВХС касетама да сачувам те варијанте које нису "обогаћене", сад их је наопако тешко наћи. Сви рипови и full dvd који могу да се нађу по нету су нове верзије. И њих наравно имам, колекционарска вредност им је превелика да се не поседују, али то вечно и непрестано играње и чачкање по тим филмовима мора негде да стане... Ђерђ маст би стопд!  [laugh2]

Amemiya

Omiljena epizoda: natalieportmanske i ine  [grin2]
Omiljeni likovi:Padme  [drool2] i Darth Vader
Sa koliko godina sam gledao prvi put star wars: toliko da sam se odmah kockicama igrao SW...R2D2 je bio jedna kockica  [dork2]
Original ili Prequel trilogija:nema losi sve se trosi  [hail2]

Sto se tice snova,sanjao sam NP  [tongue3]
I ne samo sanjao  [grin2]

Lord Vader89

Quote from: Silni on January 24, 2011, 05:40:57 PMМени већ иде на живце то непрекидно додавање "исеченог" материјала, без ког филмови функционишу одлично! Прва трилогија, односно четврта, пета и шеста епизода су најбоље у интегралној верзији која је ишла у биоскопе, и мени је јако жао што сам успео само на ВХС касетама да сачувам те варијанте које нису "обогаћене", сад их је наопако тешко наћи. Сви рипови и full dvd који могу да се нађу по нету су нове верзије. И њих наравно имам, колекционарска вредност им је превелика да се не поседују, али то вечно и непрестано играње и чачкање по тим филмовима мора негде да стане... Ђерђ маст би стопд!  [laugh2]

http://www.amazon.com/Star-Wars-Episode-IV-Widescreen/dp/B000FQJAIW/ref=sr_1_5?s=dvd&ie=UTF8&qid=1295884507&sr=1-5
http://www.amazon.com/Star-Wars-Episode-Versions-Widescreen/dp/B000FQJAJG/ref=pd_bxgy_d_img_b
http://www.amazon.com/Star-Wars-Episode-VI-Widescreen/dp/B000FQVX78/ref=pd_bxgy_d_text_b

;)

kad se setim samo.... cim su izasli, narucio sam da ih iz Norveske, i secam se da smo tog dana kada su trebali da stignu, isli u Vrsac na exkurziju, i da sam molio razrednu da me pri povratku izbace iz autobusa kod kuce, da ne bih isao do skole i nazad, a onda sam bukvalno trcao prema gajbi, da ih sto pre ubacim u DVD plejer!!!!!!! I joj radosti moje!!!!!!!!!!  [yeah2] [yeah2] [yeah2] [yeah2] Scene sa starim imperatorom, scena u povratku dzedaja kada 4 lovca nestaju, stari zvuci, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  [cry2]

tako sam isto trcao kada sam na leto '99. spazio u video klubu kasetu sa novim ratovima zvezda!!!!!! (phantom menace) a ako se secate video klubova, znate kako su VHS kasete stajale uspravno jedna do druge, sa nalepnicama, i svim onim, i spazio sam je iz prve!!!!!!! imao sam nepunih 10 godina!!!!!!!!  [cool2] i i dalje imam nepogresiv senzor za Star wars!!!!  [cool2] [cool2] [cool2] [cool2] [cool2]

glede izbacenih scena....a sta znam....za ovu novu trilogiju bi neke scene i mogle da prodju, a za staru....tjah....tu vise one neke koje su postale legendarne medj fanovima, tipa scena na Tatuinu, na Toshi stanici, sa Bigs Darklajterom, pa scena na Tatuinu iz Povratka Dzedaja, nakon unistenja Dzaba Hata, u pescanoj oluji....pa scena kada Luk prvi put pali svoj novi zeleni mac:

http://www.youtube.com/watch?v=_Oe0hBAiqdQ&feature=related

uh, kad sam video ovo, najezio sam se od glave do pete!!!!!!!!!  [timeout2] kad je upalio mac!!!!!!!!  [timeout2] [timeout2] [timeout2]  [banghead3] [shocked3] [banghead3] [shocked2] [pullhair2] [timeout2] [timeout2]  [crazy2]  [cool2]

a ja se vise radujem dodatnim materijalima o snimanju filmova, nego dodatnim (izbrisanim) scenama.... to mi je nekako, ne znam....mnogo volim da gledam, jos od kada sam kao klinac gledao emisije na PInku, o snimanju filmova, pa se cesto zalome i Ratovi zvezda (jer su tada bili aktuelni Specijal editions)

aaaah....

Силни

Quote from: Lord Vader89 on January 24, 2011, 06:04:51 PM
http://www.amazon.com/Star-Wars-Episode-IV-Widescreen/dp/B000FQJAIW/ref=sr_1_5?s=dvd&ie=UTF8&qid=1295884507&sr=1-5
http://www.amazon.com/Star-Wars-Episode-Versions-Widescreen/dp/B000FQJAJG/ref=pd_bxgy_d_img_b
http://www.amazon.com/Star-Wars-Episode-VI-Widescreen/dp/B000FQVX78/ref=pd_bxgy_d_text_b

;)

Пазарио, више сам мислио на оне који не купују, тј. на скидање  [grin2]

Quote from: Lord Vader89 on January 24, 2011, 06:04:51 PMa ja se vise radujem dodatnim materijalima o snimanju filmova, nego dodatnim (izbrisanim) scenama.... to mi je nekako, ne znam....mnogo volim da gledam, jos od kada sam kao klinac gledao emisije na PInku, o snimanju filmova, pa se cesto zalome i Ratovi zvezda (jer su tada bili aktuelni Specijal editions)

Ту се слажемо апсолутно, ја сам одавно одустао од "регуларних" издања и у колекцију слажем само она са додатним материјалом  [banghead3] "Исквари" се човек тако, па му никад није доста...

Moрао сам себи да одштампам и ове предивне омоте, урадио сам по примерак за колекцију и њих арчим, а оригинали нека стоје  [yeah2]

Lord Vader89

hmmmmm, nisu losi omoti  [hmm2]

Силни

Мени су се баш допали. Додуше на последњем Лук изгледа као мандрил, или гибон, али добро сад...  [lol2]

Lord Vader89

pa bre ne vidi se nista  [cry2] [cry2] [cry2] [cry2] [cry2] [cry2] [cry2] [cry2]

Силни

Како се бре не види? Код мене у браузеру се види све...

Lord Vader89