Svi Očevi (i Majka) Dylan Doga-najave , predlozi...

Started by WOOLF, September 27, 2012, 10:13:51 PM

Previous topic - Next topic

WOOLF

Znači sledeći tojest prvi ;

Michele Medda
Woolfcomics

WOOLF

Još jedna tema o Dylanu...ali edukativna , konstruktivna i verujem interesantna mnogima,
ne samo okorelim Dylanovcima. :)

Možda neko već i preko naziva teme , nazire o čemu bi trebalo da se radi.
Naime , pričaćemo o Dylanovim scenaristima , i to slično kao što je tema o SBE crtačima.
Biće predstavljeni svi scenaristi ovog junaka posebno , i u to vreme se isključivo diskutuje o dotičnom autoru.Naravno pričaćemo i o epizodama koje autor potpisuje.Napomenućemo i njegove radove van ovog serijala ali će većinom biti reči o Dylanu. Očekujem od svakog ko bude učestvovao da se pridržava ovoga da ne bi išli u offtopic kao što je čest slučaj.
Znači nikakvo hateovanje se neće tolerisati kao ni previše skretanje sa teme.
Moderatori će biti zamoljeni da poruke takvih sadržina ili prebace ili obrišu kako već oni odluče.
Ovo je nužno da bi tema bila pregledna i da svako u svakom trenutku može da nađe ako ga nešto zanima o aktuelnim autorima.
Da napomenem  još da će na prvoj strani biti ažuriran sadržaj ove teme.

Ja ću biti tu da vodim temu , ali bih voleo da i vi bolji poznavaoci navratite i obogate ovu temu sa svojim opažanjima,.Naravno svako može da učestvuje u temi ne samo okoreli poznavaoci. :)

Ako neko ima još neki predlog , neka me kontaktira preko pm za dogovor.

Hvala.
Woolfcomics

rope76

Uh, ovo će biti kraljevska tema.
Svaka čast, Woolfe.

Participiram.
Većina ljudi ne voli mnogo stripove, samo strip junake. Varvarska dimenzija stripa. smarvel ogrev.

Zlix

Ja samo da ostavim post da mogu da pratim temu. Ne mogu nešto da doprinesem, ali ću da čitam.  :)

WOOLF

Quote from: rope76 on September 29, 2012, 12:48:56 PM
Uh, ovo će biti kraljevska tema.
Svaka čast, Woolfe.

Participiram.

Thx Rope.
Nisam ni sumnjao u tebe.  ;D

Quote from: Zlix on September 29, 2012, 01:07:33 PM
Ja samo da ostavim post da mogu da pratim temu. Ne mogu nešto da doprinesem, ali ću da čitam.  :)

Zlixe zašto da ne , i dosad si ostavljao dobre komentare u vezi epizoda koje si pročitao.
Woolfcomics

profesor-inz

Odlično Wolfe, ali jedan predlog. Zar nije bolje da temu otvoriš u potforumu Dilan Dog ?
Taj potforum je odavno neaktivan, a sve konstruktivne razgovore o Dilanu treba voditi tamo, a ako ti daju da moderiraš taj potforum mogu Ti omogućiti da brišeš spamove i raznorazne gluposti. Moj predlog je da se tema prebaci tamo...

Predlažem da se i moj post izbriše kada se usvoji konačni koncept, ili ću ga ja izmeniti.

WOOLF

Pa čuj nije to ni loš predlog , bilo bi dobro nekako rešiti da bi mogli da se vraćamo na svakog scenaristu kad neko hoće.Ovako kad sa nekim završimo ne može da se doda skoro ništa.
Tako bi mogao svako da se uključi u razgovor o bilo kom scenaristi u svako vreme.Svaki bi imao svoju posebnu temu,ali plašim se da je taj pdf zauzet i da je krenuo sa skroz drugačijim konceptom.  :-\
No ako Modovi imaju neki predlog , može slobodno...
Naravno ove postove ćemo izbrisati kad se konačno dogovorimo o temi.
Woolfcomics

rope76

Nije profin predlog loš.

Ne vidim problem da sve ono što je u pdf o Dylanu što je vodio Pingvin ostane, pretpostavljam da će se on vraćati, a da pridodamo Woolfovo i da tamo budu 2 urednika, svaki za svoj resor.
Većina ljudi ne voli mnogo stripove, samo strip junake. Varvarska dimenzija stripa. smarvel ogrev.

profesor-inz

Quote from: WOOLF on September 29, 2012, 01:31:14 PM
Pa čuj nije to ni loš predlog , bilo bi dobro nekako rešiti da bi mogli da se vraćamo na svakog scenaristu kad neko hoće.Ovako kad sa nekim završimo ne može da se doda skoro ništa.
Tako bi mogao svako da se uključi u razgovor o bilo kom scenaristi u svako vreme.Svaki bi imao svoju posebnu temu,ali plašim se da je taj pdf zauzet i da je krenuo sa skroz drugačijim konceptom.  :-\
No ako Modovi imaju neki predlog , može slobodno...
Naravno ove postove ćemo izbrisati kad se konačno dogovorimo o temi.
Pa forum jeste zauzet, ali je zamro potpuno. I Sloba je pričao o tome. Mislim da mu sam koncept a duboko filozofskom analizom svake priče nije bio idealan jer je postao elitistički gde su samo dva - tri forumaša razmenjivala mišljenje. Mislim da ako imaš energije i ideja Sloba treba da dozvoli i tebi da ga uređuješ. Ja sam najavio da ću tražiti odobrenje za Zagor potforum, ali tek kada osmislim koncept i okupim ekipu.
Pokušaj sa Slobom i traži da ti dozvoli da i Ti postavljaš teme tamo.

WOOLF

Pročitaće već neko od modova ovo pa nek se javi sa nekim konkretnim predlogom ,
šta je moguće uraditi.
Woolfcomics

Elesar

Sto je do modova, uradjeno je.

Na Slobi je da da Woolfu odresene ruke za ovaj pdf.

Napomena: svi postovi nevezani za temu topica, bice izbrisani.
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma!
Ko je sledeci na meniju?

WOOLF

Hvala puno druže.Sačekaćemo Slobu a dotle možemo još da proćaskamo ako neko ima
neki predlog ili šta već.Svakako će se to izbrisati.  ;D
Woolfcomics

profesor-inz

Quote from: WOOLF on September 29, 2012, 03:20:01 PM
Hvala puno druže.Sačekaćemo Slobu a dotle možemo još da proćaskamo ako neko ima
neki predlog ili šta već.Svakako će se to izbrisati.  ;D
Moj predlog Ti je da pored ove teme otvoriš još nekoliko zanimljivih i nekoliko klasičnih kao što su izbori za naj scenaristu, priču, crtača...Kako bi forum živnuo i kako bi se više ljudi uključilo. Ako kao prethodnik budeš svake nedelje pozivao da zajedno pročitamo neki strip, vrlo brzo će sve pasti u vodu...

Ja bih voleo da se otvori topik recimo o izboru naj priče...

WOOLF

Nije isključeno da bude još koja tema ako ovo krene kako treba,
ali zasad mi je ova i sbe crtači sasvim dovoljna.  :)
I neće biti svake nedelje jedna priča , nego kako sam u prvom postu naveo
pričaćemo o scenaristima uglavnom i o njihovom radu.
Što ne isključuje razgovor o pojedinim pričama , čak štaviše.Ali nikako tako
po striktnim pravilima , više po sećanju.  ;D
A i svakako izbegavam teme naj ovo naj ono.Im not fond of them.  ;)
U svakom slučaju thx Profo...
Woolfcomics

WOOLF

Evo samo još da dodam ovde da sam za prvog scenaristu mislio
staviti Michele Meddu.On je poznat i starijoj publici , a i onima
koji su Dylana počeli sa VČ periodomOvako mislim da ćemo možda
imati više učesnika.Moguće čak da će ići i dvoje ili više autora istovremeno ,
no videćemo sve kad jednom krene.
Woolfcomics